Vardagsrumslampor & sovrumslampor - tak, vägg, bord m.m | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Vardagsrum och sovrum

Vendor 3

Bästsäljare

Veckans rabatter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Beskrivning av kategori

Vardagsrumsbelysning & sovrumsbelysning


Vi har ett stort utbud för både vardagsrumslampor och sovrumslampor från taklampor, vägglampor, golvlampor och bordslampor. Här hittar du olika stilar och modeller av lampor att välja mellan och olika funktioner från dimbara sovrum och vardagsrumslampor eller lampor med rörelsesensorer. Här kan du också hitta fläktar, lampskärmar och lite andra produkter du kan ha användning av i ditt sovrum eller vardagsrum.


Taklampor - ljuskronor, spotlights, takplafonder & lysrör


Vi har alla slags taklampor för både sovrum och vardagsrummet. Kanske du letar efter snygga designer ljuskronor till sovrummet, dimbara spotlights för vardagsrummet eller industriella takplafonder för vardagsrummet - oavsett vilken modell, stil, material eller färg så har vi det mesta. Använd våra filter på sidan för att filtrera stil om du vill till exempel köpa en vintage sovrums takplafond, svarta hängande spotlights för ditt vardagsrum eller kanske en hängande ljuskrona för barnkammaren. Utbudet är stort men med våra filter hoppas vi att du kan lätt hitta takbelysning för ditt sovrum eller vardagsrum.


Vägglampor - Väggplafonder, nattlampor, spotlights och spegelbelysning


Vi har snygga väggplafonder för sovrum och vardagsrum i massor av olika färger och stilar samt spotlights och spegelbelysnings spotlights för ditt sovrum som är lika bra för att lysa upp din tavla i vardagsrummet. Här hittar du dessutom nattlampor med rörelsesensor för sovrum och mycket mer.


Bordslampor & golvlampor för barn och vuxna


Här hittar du fina sängbordslampor och saltlampor som är väldigt populära för ditt sovrum. Vi har också skrivbords lampor och LED nattlampor för barn ifall om dom är mörkrädd. Kanske du är ute efter en snygg designer golvlampa eller vill du hitta golvlampor för vardagsrummet för att belysa ett mörkt hörn? Som sagt, vårt utbud är brett så vi rekommenderar att använda våra filter för att enklare hitta det du söker efter.


Ljus dekorationer, lampskärmar, fläktar med mer


Vi har också andra produkter i vårt sortiment som takfläktar for sovrum eller vardagsrum, lampskärmar av olika designs, hörlurar till stereon i vardagsrummet. Inte nog med det vi erbjuder också luftrenare eller aromalampor som du kan använda med lavender aroma olja för att hjälpa dig relaxa efter en dag på jobbet.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i