Hur väljer man den bästa belysningen för sovrummet | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Hur väljer man den bästa belysningen för sovrummet

Vardagsrum och sovrum

Svar:

Sovrummet är för att vila och slappna av och din belysning bör väljas utifrån det. Takbelysning och en lampa är väsentligt.

Bekvämlighet med fjärrstyrd belysning

Sovrummet har en viktigt position i huset där rätt belysning kan, mer än vanligt, betona en atmosfär och omvandla sovrummet till ett mycket avslappnande rum. Därför rekommenderas vi att du väljer belysning med låg intensitet. Om du har en garderob med kläder så är det viktigt att färgen från ljuset inte förvränger färgerna på dina kläder.
 
                                                 
 
Den fundamentala delen av bra sovrumsbelysning är huvudbelysnignen. Lmporna bör inte lysa direkt utåt utan de ska vara riktade uppåt. Vi erbjuder takbelysning som kan vara enstaka lampor eller lampor som innehåller många mindre lampor. För sovrum med lägre tak så rekommenderar vi fast takbelysning som förstorar rummet visuellt. Fördelen är också att vissa taklampor kan styras med en fjärrkontroll. På så sätt kan du enkelt ändra färgen på ljuset från bekvämligheten av din säng.
 
                                                             
 
Ett populärt alternativ är ljuskronor. Välj den enligt designen på ditt sovrum. Kunderna måste oftast köpa en modern eller designer ljuskrona men på vår webbutik kan du också hitta hängande rattan eller kristallkronor.
                                                   
 
 

En Lampa på Nattduksbordet

 

Många brukar läsa i sovrummet och därför är en mindre lampa nödvändig utöver en ljuskrona eller takbelysning. Du kan välja en golvlampa (Denna typen passar bäst för utrymmet nära TVn, om du har en TV i sovrummet). Men för er som gillar mindre lampor vilken bordslampa passar bäst i sovrummet? Först och främst ska lampan inte blända varken dig eller din partner som försöker läsa en bok. Av den anledning bör du välja en lampa med en lampskärm och som har en arm som man kan justera så att du får rätt vinkel. Detta är väldigt användbart om du vill ligga ner eller sitta upp när du läser. Det är också väldigt användbart om lampan är dimbar.
 
                                                 
 
Om du har ett stort sovrum kan du också hänga upp väggbelysning och när du går till badrummet så är det praktiskt att ha en nattlampa. En nattlampa är utrustad med en rörelsesensor som gör att den tänds automatisk och släcks strax därefter. Du behöver därför inte oroa dig om att du snubblar över någonting eller att du väcker din partner för att du tänder en lampa.
                                                               
 

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i