Garagelampor & källarlampor - inomhus och utomhus | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 9

Belysning för garage och källare

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Podkategori: Garage och källare - Nästa underkategori

Beskrivning av kategori

Arbetsbelysning i LED inomhus och utomhus


Här hitta du all slags garagebelysning för utomhus och inomhus, inkluderat källare och utomhus bygglampor för arbetsplatser. Många gånger arbetar en del i garaget, förutom att parkera bilen, vare sig det är att mecka med bilen eller en speciell hobby som att tillverka handgjorda saker av olika slag. Då måste det oftast behövas en bra takbelysningen i garaget som LED takarmatur, lysrör eller en LED-paneler för taket. Andra gånger kan utomhus garagebelysning med sensorer vara bra då lamporna slåss på automatisk när du närmar dig garaget. Vissa av dessa LED garagelampor med sensorer kan du schemalägga också genom smart hem belysning on man vill ha något mer avancerat.


Olika typer av garage belysning


I vårt sortiment har vi olika garage taklampor som slitstarka industriella takplafonder, LED vägglampor i olika modeller, strålkastare, utomhus garagedörr belysning och mycket mer. Vi har LED-strips, LED-ljus samt lysrör. LED garagelampor, i jämförelse med andra typer av glödlampor, är mer energieffektiva då de producerar mer ljus per watt förbrukad effekt. De har högre lumen, vilket resulterar i starkare ljus. Med tanke på miljöproblem som vi har så är LED lampor ett bättre alterntativ som är fritt från bly, kvicksilver, glas och giftiga ämnen. Vad du än letar efter hittar du det här. Använd våra filter på sidan och filtrera efter dina behov för att hitta den bästa garagebelysningen för dig.


Arbetslampor och byggbelysning


Vi har olika bärbara strålkastare och arbetslampor med stativ som är lätta att flytta medans du arbetar. Arbetsbelysning står för bärbar belysning tack vare sin storlek och vikt samt tack vare att de i vissa fall är batteridrivna. För vissa aktiviteter kan dina händer vara för upptagna för att hålla en lampa av denna anledning har vi olika arbetslampor med magnetfäste också så du kan fästa dem mot en vägg eller föremål och frigöra dina händer. För mindre arbeten som är mer specialiserad och behöver bra detaljerad syn så har vi också arbetslampor med förstorningsglas. Och vi har dessutom LED strålkastare på stående stativ som är solcellsdrivna så du ej behöver slösa pengar på el.
Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i