Kontorsbelysning - skrivbordslampor & lysrör | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 8

Kontorsbelysning

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Podkategori: Kontor och arbetsplats - Nästa underkategori

Beskrivning av kategori

LED lysrörsarmaturer, skrivbordslampor & PC-tillbehör


De sista åren har allt fler jobbat hemifrån och med det har kontorslampor och tillbehör blivit mer efterfrågade. Men oavsett om du jobbar hemifrån eller på kontor behöver du ett bra ljus vid skrivbordet. Med rätt ljus kan du jobba mer effektivt utan att behöva anstränga ögonen. Det finns många olika typer av kontorsbelysning och om du har ett kontor med anställda som jobbar över stora ytor är LED lysrörsarmaturer populära. Vi erbjuder olika fluorescerande lysrör varesig det är för arbetsplats eller kontor. Här hittar du hängande lysrör eller fasta lysrör i olika designs och med olika funktioner som till exempel dimbara eller dom med fjärrkontrol.


Olika typer av skrivbordsbelysning


Förutom lysrör kan du köpa kontorslampor eller skrivbordslampor för både barn och vuxna. En mycket populär modell är LED skrivbordslampor som är dimbara bordslampor med touch kontroll. Andra skrivbords lampor har justerbar arm och huvud och dessa är att rekommendera då dom kan anpassas utefter din personliga arbetsställning. Utöver det hittar du också kontorslampor med informationspaneler med LCD som visar tid, temperatur och datum. Här hittar du skrivbords lampor i svart, vitt, grönt och i olika stilar som klassiska kontorslampor till designer med smart funktioner.


PC tillbehör och hörlurar för ditt hemmakontor


I vårt stora utbud erbjuder vi också tillbehör för din dator och hemma kontor. Här hittar du tillbehör för din laptop eller dator som olika modeller av hörlurar, högtalare, sprayskärmsrengörare, USB minnen, mickar och webkameror och massa andra tillbehör.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i