Spegelbelysning för badrum & spegellampor för andra rum | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 1

Spegelbelysning

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Podkategori: Spegelbelysning - Nästa underkategori

Beskrivning av kategori

Belysning för badrumsspegel & bästa lampor till sminkspegel 


I de flesta hemmen hittar du speglar lite överallt, som i sovrummet, hallen och badrummet. När vi pratar om spegelbelysning så är det främst badrumsspegel belysning man tänker på. Anledningen till detta är att de flesta förbereder sig i badrummet som sminkar sig och rakar sig på morgonen efter man har duschat. Allmän takbelysning är oftast då inte tillräckliga då det är viktigt att belysa runt spegeln i badrummet så man ser skäggstubb och att sminket sitter på rätt plats. Många föredrar därför lampor över spegeln i form av LED vägglampor ovanför spegeln. I vårt utbud hittar ni spegel lampor och i olika modeller. Det finns ljusskenor som fästs i spegelns överkant och det finns spegelarmaturer på arm som lyser en bit ovanför eller på sidan av spegeln. Belysningar till speglar finns i olika stilar från moderna, klassiska och designer och finns i olika metaller, plast eller glas. Vilket val som är rätt för dig är framför allt en smaksak, men vi är säker på att ni kan hitta spegel belysning som passar i med eran still i vårat sortiment. 


Moderna spegelbelysning i LED till klassiska spegel belysningar 


Vi har olika typer av lampor till speglar. Allt från klassiska klotlampor och grå metall väggaramturer på arm från varumärken som Eglo och Philips. Eller moderna smart dimbara LED spegelbelysningar som kan styras med fjärrkontrol eller direkt via en app på din telefon eller endast genom din röst. Både Philips Hue och Eglo Connect erbjuder också denna varianten. Badrumslampor ovanför spegeln i form spotlights är väldigt populära då det kan vara skönt att ha ett mjukare ljus på kvällen när man slappnar av i badet. De flesta väljer att installera badrumslampor ovanför spegeln eller två lampetter på sidan av spegeln. Det beror naturligtvis storleken på spegeln också och om den är fyrkantig eller rund. Vi har små runda krom lampor som är snygga ovanför en rund spegel och lyxiga LED ljusskenor som är snygga ovanför stora fyrkantiga speglar från designer varumärken som Azzardo och Paulmann.


Våra spegelbelysningar är som sagt inte bara för badrum men kan installeras i hall och sovrum eller andra rum du har speglar som du vill belysa också. Det går att belysa en spegel oavsett storlek och form, i både sovrum och hall. Titta in vår online butik och hitta snygga spegellampor för alla dina rum och håll utkik på våra specialerbjudanden högst upp på sidan också.

Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i