Klassiska ljuskronor, takkronor & hängande pendellampor | Lampmani
Det nya lagersystemet är i funktion och fungerar framgångsinrikt och vi levererar nu i den hastighet som du är van vid igen. Vi ber om ursäkt för de förseningar som har uppstått. Mer här.
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 5

Klassisk ljuskrona

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Klassiska ljuskronor & pendellampor med traditionella designs


Vad är skillnaden mellan klassiska ljuskronor och moderna ljuskronor kanske du frågar dig själv. Kort sagt så är moderna ljuskronor och kristallkronor lite mer enkla och inte lika överflödiga och majestätiska som den traditionella ljuskronan eller kristallkronan. När vi tänker på klassiska ljuskronorna så är kristallkronor eller ljuskronor med flera armar och mer vintage stil som man främst kopplar dem till. Traditionellt var ju ljuskronor taklampor med armar och stearinljus om vi ska gå tillbaks i tiden. Nuförtiden har de också ofta en blandning av gammal och ny design fast som håller kvar lite av det traditionella medans de moderna har mer innovativa och kreativa designs. Därför kan ibland moderna och klassiska ljuskronor hamna i samma kategori där de ibland delar båda karaktärena av gammalt och nytt. Klassiska ljuskronor är eleganta och mäktiga med vackra designs som ger en lyxig känsla när de hänger över middagsbordet, vardagsrummet eller andra rum i hemmet. Vi har ett stort utbud av klassiska ljuskronor, takkronor och hängande lamppendlar, stora som små, som passar alla stilar och all rum i ditt hem. 


Olika modeller och stilar av klassiska ljusskronor


I vår butik kan du hitta klassiska ljuskronor/takkronor och hängande pendellampor i olika skepnader och former från fyrkantiga, rektangulära, ovala och klassiska runda takkronor. De flest har dock den typiska karaktären av klassiska vintage ljuskronor som kommer med en blanding av material som trä och metall takkronor, metall och textil, trä och textil, metall och glass och så vidare. Hos oss hittar du klassiska takkronor i glas som vintage stil Tiffany lampor, retro stil industriella koppar pendellampor eller klassiska takkronor i mässing och glas. Hos oss hittar ni också de typiskt klassiska svarta eller vita ljuskronor med armar och lampor från designermärken som Eglo, Rabalux, Ideal Lux, Globo och Markslöjd med fler som passar perfekt över matsalsbordet eller ovanför sängen i sovrummet. Om du letar efter riktigt lyxiga designer takkronor hittar du klassiska kristallkronor som är fantastiskt vackra, både moderna och traditionella, från designmärket Wranovsky. Dessa belysningar är konstverk i sig själv och det mest extravaganta ljuskronor att visa upp för dina vänner och bekanta. 


Klassiska ljuskronor för olika rum


Vi erbjuder klassiska takkronor som är stora för vardagsrum och matbord och dom som är små och passar passar bättre in i sovrum eller mindre ytor. Stilen du väljer beror lite grann på rummet du vill köpa ljuskrona till också. Vi har klassiska ljuskronor för barnrum med de traditionella armarna och plastljus eller enklare lamppendlar som är mer passande för barn. Andra ljuskronor är mer passande för kök eller vardagsrum som till exempel klassiska ljuskronor med flera armar och lampor, kristallkronor, eller lampor i glas och metall från designer märken som Ideal Lux. Vi har snygga klassiska textil eller trä ljuskronor och vintage ljuskronor i vitt och svart för ditt kök eller sovrum. Här finns också klassiska LED ljuskronor som är dimbara och med fjärrkontroll. Eller smart ljuskronor där du kan dimma eller schemalägga när lampor slås på och av och finns i olika RGB färgtemperaturer som du också kan styra från mobilen. Kolla gärna vårat utbud för smart belysning om det är av intresse. Sist men inte minst, om du har tak över din altan eller har en pergola på tomten kan du också hitta klassiska ljuskronor för din trädgård och klassiska ljuskronor för ditt badrum som är vattentäta. Dessutom föreslår vi att du kolla våra klassiska vägglampor, taklampor och bordslampor för att ge ditt rum en helhet och matchande design. 


Copyright © 1990 – 2022 Lampmani.se, Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i