Philips Hue – guide för lågspänningsbelysning utomhus | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Philips Hue – guide för lågspänningsbelysning utomhus

Om märken

Utomhusbelysningen har aldrig varit smartare och enklare. Med Philips Hue lågspänningsbelysning, förutom produkterna, är allt du behöver ett klassiskt eluttag och du kommer också att kunna slutföra installationen på några minuter.

En av de viktigaste och främsta fördelarna med Philips Hue smart belysning är dess enkla användning och användarvänlighet. Du kanske redan har läst om detta i vår senaste artikel. Oavsett om du styr Hue med Hue-appen, röstsensorer, rörelsesensorer eller smarta switchar. Och allt detta gäller inte bara för ditt hushåll. Din terrass, trädgård eller bakgård fungerar i perfekt symbios med en samling lågspännings utomhusbelysning.


Vad betyder "lågspänningsbelysning"?

Inom kort: Det största pluset med Philips Hue lågspänning utomhusbelysning är dess anslutning.  Det kräver inget annat än ett standarduttag, så du behöver inte använda nätspänning i ditt hem. Detta beror på att lågspänningsbelysning använder en transformator som kan minska spänningen.


Några produkter i perfekt harmoni

Bra förberedelser är nyckeln till framgång, så innan vi börjar med installationen kommer vi att kontrollera om vi har all nödvändig utrustning. På bordet, lägg  sida vid sida  lågspänningsstrålkastare eller golvlampor (oavsett vilket du installerar), strömförsörjningsenhet (PSU), T-kontakter och förlängningskablar.

Obs: Alla lågspänningslampor levereras med nödvändiga kablar och strömförsörjning.


Du behöver ingen kunskap, du kan hantera installationen utan problem

Låt oss börja. Först, placera lampan i trädgården (eller någon annanstans du vill lysa upp dina utomhusutrymmen). Se till att avståndet från ljuset till närmaste Philips Hue- eller Hue Bridge ljus i ditt hem är högst 15 meter. Anledningen är uppenbar: Philips Hue smarta lampor bildar ett nätverk och alla andra lampor utökar Zigbee-signalen.

I nästa steg behöver du T-kontakten och anslut den till ljuset. Det är enkelt, du kommer helt enkelt att skruva på den utan verktyg. Om du vill ansluta fler lampor behöver du bara: en förlängningskabel mellan de enskilda T-kontakterna. Allt detta är bara genom att använda en enda strömförsörjning. Den maximala kabellängden är 35 meter, så det är så man kopplar samman en stor del av din trädgård. Och lita på oss, att expandera är lika enkelt som anslutningen .

Obs: För att ta reda på hur många lampor du kan ansluta till en källa, lägg bara till strömförbrukningen för de enskilda bitarna. Den totala ingångseffekten måste vara lika med eller lägre än källans utgång. Till exempel:

  • Lampor Econic och Calla: vardera 8 W
  • Lampa Lily: 8 W
  • Lampa Lily XL: 15 W
  • Utomhus ljusslinga (2-meter): 19 W
  • Utomhus ljusslinga (5-meter): 37,5 W

Exempel på Philips Hue lågspänningsbelysning med en strömförsörjning på 40 W:

Tre delar av Lily-lamporna och två delar av Calla-lamporna. Båda typerna av lampor har 8 watt vardera, så vi beräknar den slutliga ingångseffekten enkelt: Lily (8 x 3) + Calla (8 x 2) = 40 W.

Hitta uttaget, anslut det, tänd det

Har du redan anslutit alla lampor du vill ansluta? Vi fortsätter genom att välja och hitta rätt uttag där du kommer att koppla in strömförsörjningen. Är du klar? I så fall kan du lägga till dina lampor i ditt Hue-system. Abrakadabra. Det är så lätt att belysa utsidan av ditt hus med 16 miljoner färger.Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Relaterade produkter

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i