Philips Hue – smarta och fjärrstyrda belysningssystem | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Philips Hue – smarta och fjärrstyrda belysningssystem

Om märken

Promenera sida vid sida med tekniska framsteg med Philips Hue-produkter.

Vi introducerar Philips Hue, LED-belysningsteknik som är ansluten via intuitiv styrning för din inomhus belysning. Revolutionen är i den perfekta kombinationen av glödlampor, lampor, tillbehör, trådlös kontroll och smarta appar. Du kommer alltid att ha allt till hands på din mobiltelefon eller surfplatta.


Hue är lika med ett modernt och smart LED-belysningssystem och styrelement. Det låter dig kontrollera alla lampor från en enda enhet eller via smarta trådlösa strömbrytare. Du kan välja mellan enfärgade dimbara glödlampor, glödlampor med möjlighet att ändra färgtemperatur, RGB-lampor eller LED-remsor med 16 miljoner färger. Vi kan inte glömma lampor, belysning och tillbehör i form av fjärrkontroller och sensorer. Tack vare den intuitiva och enkla mobil-appen för telefoner och surfplattor har du ett obegränsat utbud av belysningssystem, funktioner och appar för hembelysning.

Belysning är viktig

Innan du väljer en produkt kommer vi kort att nämna ett viktigt element som påverkar valet av lämpligt ljus. Vit, vit atmosfär, vit och färgatmosfär. Det låter komplicerat. Men det är det inte. Vi pratar om typerna av ljus och följande riktlinjer kommer att göra allt klart för dig.


Vitt (med ljusreglering):  Mjukt vitt ljus. Den är inställd på behagligt varm vit och erbjuder omedelbar trådlös ljusreglering.


Vit atmosfär (möjlighet att reglera och ändra temperatur på vit färg):  Från varmt till kallt vitt ljus. Det erbjuder dig 50 000 nyanser av vitt med en knapptryckning. Från varmt till svalt.


Vit och färgatmosfär (möjlighet att reglera, ändra temperaturen på vit färg och välj från 16 miljoner färger):  Vitt och färgat ljus. Det kommer att lysa upp ditt hem med miljontals färger. Ett brett utbud av färger hjälper dig att skapa en underbar atmosfär. En romantisk kväll eller en födelsedagsfest? Du kan välja rätt belysning för dina speciella stunder.


Nu sätter vi i gång! Startpaketet är ett tydligt val

Om vi har lockat dig till att köpa Hue med vår rekommendation kanske du undrar hur du ska börja. Till att börja med rekommenderar vi att du köper ett av startpaketen. Dessa innehåller Hue Bridge-styrenheten och två eller flera ljuskällor vilka är är fördelaktiga. Och du behöver inte oroa dig för anslutningen och parkopplingen av komponenterna. .


Har du redan ditt startpaket? Öppna upp det, skruva fast glödlampan i en lampa eller ljuskrona och tänd lampan via en strömbrytare. Om setet innehåller Hue Bridge-enheten ansluter du den till din Wi-Fi-router. Lyft sedan upp mobilen eller surfplattan och hitta Philips Hue-appen in the App Store eller Google Play. Öppna den och anslut den till Bridge. Bridge-enheten är smart, så den hittar automatiskt all belysning i ditt hem. Och så börjar det! Du kan successivt lägga till fler lampor. Bridge kan hantera upp till femtio lampor åt gången.


Om du inte är en teknisk talang, oroa dig inte. Appen är enkel och den kommer att vägleda dig genom hela processen och ge dig råd. Och när du inte har en mobiltelefon eller surfplatta nära dig kan du också styra lamporna via din dator på meethue.com.


Inställningarna är klara, men vilket startpaket  ska du välja? Ovan förklarade vi skillnaderna mellan de tre typerna av ljus. Och detta är den viktigaste indikatorn när du väljer rätt startpaket. Glöm inte att välja rätt bas. Tillbehör är en självklarhet för varje startpaket.


Produkter så lång ögat når

Ett subtilt tillägg till en romantisk film med gott vin eller en välkommen medhjälpare på nattbesöket i kylskåpet. Exakt dessa och andra ändamål är ett starkt skäl till att köpa Hue Lightstrip. Vi behöver säkert inte ens nämna att du kan använda den smarta Hue Bridge-kontrollen för dessa också, men vi gör det ändå. Dessa hör inte bara hemma i ditt hem utan också i din trädgård. Lightstrip gör att din trädgård står ut i mängden även på mörka kvällar.


Och nu det viktigaste, välja belysning. Den tekniska pärlan Philips Hue har många typer av interiör och utomhus belysning. Från bordslampor, vägglampor, strålkastare eller taklampor, till golvlampor, pendel- och infällda lampor. Tro oss, med denna belysning kommer du att göra ditt hem vackert och smart.


Det är kallt ute, du ligger på din säng hemma, du är på väg att somna och plötsligt märker att du har lämnat ljuset på i trädgården? Om du har utomhusbelysning Philip Hue, det finns inga problem. Stäng helt enkelt av den eller dämpa den via telefonen medan du ligger i din varma säng. Utomhusbelysning finns i en standardspänningsversion, som du ansluter till hemnätverket eller en lågspänningsvariant. Du kan ansluta den var som helst. Även utomhus. 


Det kan tyckas mindre viktigt, men det är ofta mycket nödvändigt. Ta en titt på Hue tillbehören, som inkluderar  förlängningskablar, strömbrytare, nätaggregat och sensorer.  Av dem alla vill vi nämna dimmerbrytaren (V2), med vilken du kommer att bli en dam eller herre över de dimbara lamporna i ditt hem. Du kan enkelt montera den på väggen med tejp, som är en del av förpackningen. Dessutom kan du också använda den som fjärrkontroll. Otrolig lathet? Inte alls, detta är bara en perfekt förbättring. Vi skriver om rörelsesensorn. Du springer bara förbi den och lampan tänds. Den passar var som helst i hemmet. Och vi måste också skriva om en annan produkt Smart vägguttag  kommer att förvandla alla lampor (och ja, även det som du inte får en Hue-glödlampa till) till en smarlampa. Styr dem bekvämt via Hue-appen eller med din röst.


 Hur ansluter jag Hue? Det kan inte vara lättare

Du behöver bara fyra steg för att ansluta Hue i ditt hushåll
1) Köp de Hue produkter du vill ha.
2) Tänd lamporna. Oavsett om det är glödlampor orginalbelysning i eller Philips Hue-lampor. Koppla bara in dem och tänd dem.
3) Om du har Bridge, anslut den till Wi-Fi.
4) Installera   Philips Hue appen. Du hittar den i App Store eller i Google Play. Det beror på vilken typ av mobil du har. Appen finns i två versioner. En standardversion som fungerar i en lätt installation med Bridge. Den andra är Hue Bluetooth, som du kan ladda ner om du bara vill styra lamporna via denna teknik.

Bridge eller Bluetooth? Båda fungerar bra 

 Oavsett om du väljer Bluetooth eller Bridge för anslutningen är båda dessa alternativ enkla. Om du börjar med Bluetooth kan du senare gå vidare till den ännu mer sofistikerade Bridge.


Vilka är de grundläggande skillnaderna mellan dessa två anslutningsalternativ?


Med Bluetooth, kan du ansluta upp till 10 lampor, men med Bridge, kan du ansluta upp till 50 lampor. Med Bridge i hela hushållet, men med Bluetooth endast i ett rum. Med Bridge kan du styra belysningen utanför hemmets väggar eller synkronisera belysning med videospel, filmer eller musik. Med båda systemen har du röststyrning, dimbarhet utan installation eller inställning av timers.

 Du kommer alltid att vara trendig med uppdateringar

Philips Hue-appen har nyligen genomgått betydande förbättringar, och utöver sin vackra design ger den också många nya användbara funktioner. Och det kommer att förbli detsamma i framtiden. Det finns reguljära uppdateringar av appen, vilket ger dig nya alternativ och tillägg till befintliga funktioner. Med hjälp av appen kan du anpassa alla inställningar, möjligheterna är nästan oändliga, och det är riktigt kul.


 Philips Hue sträcker sig också runt hörnet, appen saknar inte kompatibilitet

Hue fungerar inte bara med sina egna produkter, utan fungerar också perfekt med ett antal andra plattformar, assistenter och produkter, och tillsammans bildar de ditt smarta hem.


De har det perfekta partnerskapet med Apple HomeKit app. Denna anslutning gör att du kan styra alla lampor i ditt hem med din röst. Det är sant! Du behöver inte ens din mobil eller surfplatta i handen. Ring bara Siri för att få hjälp och detta är inte allt. Du kan styra Hue direkt via iOS. Du skapar helt enkelt ett perfekt ekosystem för smarta hem, kopplat till andra enheter.


Och om du inte äger iPhone eller iPad spelar detta ingen roll. Hue fungerar också perfekt med Google Assistent.  Även med detta är allt du behöver din egen röst för att skapa den perfekta atmosfären i ditt hem.


Sist men inte minst kan du också ansluta Hue via IFTTT och para ihop den med till exempel de sociala nätverken du använder. Fick du ett meddelande från din mamma i Messenger? Lamporna i vardagsrummet blinkar rött. Det är på riktigt, inte sci-fi.


Behöver vi nämna fler anledningar att köpa Philips Hue? Det finns fortfarande många!

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i