Touch lampor för golv i vardagsrum & sovrum | Lampmani
Det nya lagersystemet är i funktion och fungerar framgångsinrikt och vi levererar nu i den hastighet som du är van vid igen. Vi ber om ursäkt för de förseningar som har uppstått. Mer här.
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Touch golvlampor

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Touch golvlampor i LED med dimmer 


Här hittar du snygga touch golvlampor med dimmer. Touchlampor eller peklampor är väldigt enkla att använda. Du behöver inte söka efter omkopplaren varje gång du vill släcka eller slå på lampan. Det räcker med att du rör lampan för att stänga av / sätta på eller dimma den. Därför kallas de ofta för beröringslampor eller pek lampor. Vi har ett stort erbjudande av touch golvlampor eller beröringsgolvlampor i olika material, stilar och färger. Vi har moderna och designer touch golvlampor i LED med dimmer eller utan, i metall, glas, trä eller plast, och dom med dimmer på kroppen till moderna touch golvlampor med fjärrkontroll. I vårt utbud hittar ni främst LED golvlampor då LED är de mest populära eftersom de minskar energiförbrukningen så är billigare i drift och dessutom bättre för miljön, har en längre livslängd och är flimmerfria. Golvlampor med touch funktion är väldigt praktiska om du har problem med handleden, stela fingrar eller helt enkelt bara är trött på kvällen så kan du snabbt släcka lampan genom att sträcka ut armen och röra den. 


Dimmer golvlampor med touch kontroll lyser ofta upp mörka hörn i vardagsrummet och sovrummet och finns i olika modeller som golvstativ med en eller två metall lampor, eller designer LED golvlampor med trä lampskärm från varumärken som Eglo. Väligt populära är touch golvlampor med uplights och dimmer då den lägre lampan på stativet funkar utmärkt som läslampa och är en utmärkt inredningsbelysning bredvid soffan eller som sänglampor. I vårt sortiment hittar du touch belysning för golv som är stora eller små och i många stilar från enkla svarta eller vita metall golvlampor med en lampa till eleganta LED golvlampor i guld eller mässing från designer varumärken som Paul Neuhaus. Vi har snygga golvlampor med touch kontroll i form av trä boxar med glas som matchar våra belysta och dimbara väggramar. I vårt utbud hittar ni högkvalitativa och prisvärda touch golvlampor med dimmer från stora varumärken som GloboFaroRabalux och många fler. Vi rekommenderar er att använda våra filter på sidan för att filtrer efter färg, material, pris, funktion och rum för att lättare hitta en touch golvlampa som passar dig bäst.

Copyright © 1990 – 2022 Lampmani.se, Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i