Högtalare | Lampmani
Det nya lagersystemet är i funktion och fungerar framgångsinrikt och vi levererar nu i den hastighet som du är van vid igen. Vi ber om ursäkt för de förseningar som har uppstått. Mer här.
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Högtalare

  • Bästsäljare
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Högtalare

Välj bland ett brett utbud av högtalare. Du kan enkelt ansluta dessa högtalare till datorn via USB-kabel eller via Audio-kabel. Dessa är praktiska Bluetooth högtalare som enkelt kan flyttas. Du kan enkelt ansluta dessa högtalare din telefon, bärbara datorer eller andra enheter som används för att spela musik. Många produkter från vårt utbud kan också användas som lampa. Njut av dina favoritlåtar tillsammans med belysningen.


Bärbar högtalare för alla tillfällen

Välj rätt dimensioner på din bärbara högtalare och njut av musik när du är på språng, koppla av ute med vänner eller på en trädgårdsfest. Du kommer alltid att ha musiken med dig.


Trådlösa högtalare – anslut via Bluetooth-funktion

Den mest populära versionen av högtalare är trådlösa högtalare som används för att lyssna direkt från mobiltelefoner, surfplattor och bärbara datorer via Bluetooth eller streaming från ett hemnätverk, musiktjänster (Spotify, iTunes) och internetradio. Varianter med Wi-Fi anslutningen är speciellt utformad för användning i huset och kan överföras mellan rum.


PC Högtalare

Njut av ett kvalitetsljud från din pc eller bärbara dator.  Spela dina favoritfilmer, musik eller andra ljud som gör dig glad.


Copyright © 1990 – 2022 Lampmani.se, Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i