Smart belysning utomhus - Philip Hue, Nedis & Tuya m.m | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 5

Smart utomhusbelysning

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Smart utomhusbelysning - Smart lampor för fasad & trådlösa lampor för trädgård


Smart hembelysning för utomhusbruk är bland det bästa du kan göra om du vill förenkla saker då du kan enkelt schemalägga när belysningen slås av och på med hjälp av solens upp och nedgång. Med smart belysning kan du också kontroller utebelysningen med smart fjärrkontroll, med wifi eller bluebtooth via din mobil. Det är en riktig bekvämlighet när det är kallt ute eller regnar så kan du göra det inifrån och inte behöva gå ut i ovädret. Kan det bli bättre än så? Du kan också dimma LED väggplafonden på husväggen eller strålkastern i trädgården med mer. Våra smart lampor och belysningar för utomhus kontrollerar skymningsreläer och rörelsevakter så att allt händer automatisk medans du kan spara på elkostnader då lamporna endast är tända när dom behövs. Smart hem system med sensor kan också användas som smart bevakning och få dig att känna dig tryggare. Väldigt populära är till exempel Philips Hue spotlights för utomhus eller strålkastare med rörelsevakt där lamporna tänds vid rörelse och kan därför förebygga inbrott.


Philips Hue utebelysning, Nedis och Tuya med fler


I vårt utbud hittar du många olika varumärken av smart LED lampor, wifi glödlampor och belysningar av alla slag för utomhusbruk. Philips Hue smart lampor för din trädgård är vad kanske dom flesta känner till men det finns många andra som är lika bra som Nedis smart LED lampor, Eglo, Steinel och många fler. Dom flesta erbjuder samma funktioner som dimbara lampor, programbar smart led strips och ljusslingor med olika färger, ljusstoplar och strålkasater som du kan schemalägga och så vidare. En riktig höjdare är smart belysning med sensorer - speciellt dom med rörelsesensorer som ofta används som smart bevakning. Philips Hue outdoor sensor, Xiaomi door sensor eller Tuya bevakningssensor kan erbjuda säkerhet och är speciellt effektiva då du är på semester. Tuya, Nedis liksom de andra varumärkena erbjuder också övervakningskameror som du kan programmera. Den optimala smarta säkerhetsbelysningen då du är bortrest!


Då det är fler märken vi erbjuder i vår online butik så föreslår vi att du kollar hela vårt sortiment av smart belysning och väljer de smart lampor som passar dig bäst beroende på behov. För er som fortfarande är nya i den här teknikvärlden och inte vet hur man ska börja, har vi även så kallade smart startpaket, som kommer att ge dig en ordentlig introduktion till denna värld.

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i