Klassika & gammaldags taklampor inomhus & utomhus | Lampmani
Det nya lagersystemet är i funktion och fungerar framgångsinrikt och vi levererar nu i den hastighet som du är van vid igen. Vi ber om ursäkt för de förseningar som har uppstått. Mer här.
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 3

Klassisk takbelysning

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Klassisk takbelysning - Rustik taklampor & gammaldags plafonder


Här hittar du klassiska takarmaturer och takplafonder i gammaldags stil som har tidlösa och hållbara designs. Dessa  nyproducerade vintage och antik inspirerade taklampor finns i olika material från gammal stil taklampor i mässing, guld och krom till klassiska taklampor med glaskupor på en eller flera armar. Vårt utbud är stort och vi erbjuder klassiska taklampor för sovrum, vardagsrum, kök, hall, badrum och även klassiska utomhus taklampor för ytterdörr och lysrör för garage med mer. Gammaldags taklampor passar in med alla stilar inkluderat modern interior design då många blandar gammalt med nytt. Våra vintage taklampor och retro takspottar är inte bara snygga men ger ditt hem karaktär. 


Klassiska taklampor i glas, mässing och guld 


Klassiska taklampor i guld eller mässing ger verkligen karaktär åt ett rum och bidrar med det där lilla extra till rummets helhet. De kommer i olika designs och oftast i kombination med vita glas lampskärmare på arm som är riktbara och passar utmärkt för hall, sovrum eller vardagsrum. Vi har också snygga klassiska glas takplafonder och vita taklampor med krom som passar utmärkt för badrum och dessutom lyxiga mässing plafonder i krämfärgat glas från designer märken som MW-Light som är riktigt eleganta och passar för alla rum i ditt hem. Här hittar du dessutom snygga klassiska glas och mässing designer taklampor för utomhus också från varumärken som Chiaro. Vi har flera olika designs av glas och metall taklampor i gammal stil, till exempel dom med en eller flera armar och som sagt glasplafonder med retro mönster och färgade glas taklampor från favorit designer märken som Tiffany.  


Klassiska kristallkronor för vardagsrum och sovrum


Vi har ett fantastiskt utbud av lyxiga designer taklampor för över matbord, vardagsrum eller sovrum som till exempel klassiska kristallkronor med vackra glaskristaller och mässing, guld eller krom. Dessa traditionella och majestätiska belysningar ger ditt rum en instant look av elegans och stil. I vårt sortiment hittar ni kristallkronor från stora varumärken som Rabalux, Markslöjd, Eglo, Wranovsky och Ideal Lux med fler. 


Snygga trä, plast och tyg taklampor i gammaldags stil 


Om ni letar efter klassiska taklampor i tyg, plast eller trä så hittar ni det här också. Dessa taklampor finns i stora och små storlekar och i olika former som runda till fyrkantiga tyg taklampor. Våra enkla och stilfulla taklampor i tyg finns i svarta, vita och gröna färger med mer och passar utmärkt för, kök, hall, vardagsrum och även sovrum. Om ni vill splasha ut och vara riktigt lyxiga hittar ni dessutom klassiska tyg taklampor med kristaller på insidan från designer märket MW-Light och passar perfekt för sovrum då de inte bara är vackra men också romantiska. Vill ni lysa upp olika områden i köket eller vardagsrummet har vi också riktigt häftiga retro stil trä spotlights för taket. Om ni föredrar jordnära trä taklampor finns dom också som gammaldags takplafonder med vitt glas som passar för hallar och kök och vardagsrum. Vissa av dessa klassiska taklampor finns i LED takplafonder med plast och glas och är dimbara dessutom och är utmärkt för badrum och utomhus. Vi har varumärken som Philips och Eglo som bland annat erbjuder dessa typer av klassiska taklampor. Vi har en del taklampor i klassiskt stil för barn men då barn ofta föredrar Disney karaktärer och dylikt på lamporna så föreslår vi att ni också tittar på moderna taklampor för barn också.


Vi rekommenderar att ni använder våra filter för att filtrera typen av taklampan du letar efter och du kan också filtrera efter specialerbjudanden högst upp på sidan om du vill hitta billiga taklampor i gammaldags stil. Kolla också våra matchande klassiska vägglampor, bordslampor och golvlampor som Tiffany designs eller vintage och retro lampor för att ge ditt rum en helhet.   

Copyright © 1990 – 2022 Lampmani.se, Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i