Designlampor för tak i badrum - exklusiva designs | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 2

Badrumsbelysning tak

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Lyxiga taklampor för badrum - LED takarmaturer & takspotlights


Letar du efter lyxiga och designer taklampor för badrummet så har du kommit till rätt stället. Vi har ett stort erbjudande av både klassiska och moderna taklampor i exlusivadesigns för ditt badrum som är lite mer extravaganta och med flera funktioner. Här hittar du snygga och lyxiga takarmaturer och takplafonder för ditt badrum i olika designs modeller. I ett badrum är det viktigt med bra med takbelysning som oftast kompletteras av väggbelysning som exempelvis spegelbelysning. Men det är badrumsbelysningen i taket som avger ett bra allmänljus som kan behövas för allmän använding och städning. Vi har ett stort utbud av extravaganta badrumslampor för taket i ditt badrum från klassiska vita LED armaturer i krom och glas till moderna takspotlights från designer märken som Rabalux och Philips. En del av våra badrumstaklampor är dimbara och vi erbjuder också lyxiga smart taklampor från designer varumärken som Philips Hue, Ledvance and Eglo för ditt badrum där du kan tända eller släcka samt dimma takbelysning genom din mobil eller fjärrkontroll.


Lyxiga design taklampor för badrum i olika modeller och färger


Vi har olika exklusiva badrumslampor för ditt tak i badrummet som till exempel badrumslampor som är retro i svart metall, andra är lyxiga designer kristall takplafonder eller moderna badrumslampor i svart eller mässing. Väldigt populära är Markslöjd badrumsbelysning förtak som du ockå kan hitta i vårt sortiment och du hittar andra exklusiva LED plafonder där en del har sensorer från stora varumärken som Steinel och Prezent med fler. Vi har massor av designs, stilar och färger i vårt utbud så vi föreslår att ni använder våra filter på sidan för att filtrera efter stil, model, färg och material när du söker efter en taklampa som passar dig bäst. Sist me inte minst, när du väljer taklampor för badrummet, se till att de har behövt IP klass – det vill säga tätningsklass. Desto högre IP klass desto tätare och säkrare är taklampan för fuktighet och vatten.


Kolla gärna på våra andra designer badrumsbelysningar såsom väggbelysningar och spegelbelysningar då du ofta kan hitta matchande designs. Passa på och kolla vår REA sida där vi ofta har utförsäljningar på lyxiga takbelysning för badrummet.
Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i