Inomhusbelysning - julslingor och julgransbelysning | Lampmani
Det nya lagersystemet är i funktion och fungerar framgångsinrikt och vi levererar nu i den hastighet som du är van vid igen. Vi ber om ursäkt för de förseningar som har uppstått. Mer här.
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Julslingor

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Jul ljusslingor för inomhus - LED ljusslingor, batteridrivna och solcell


Jul ljusslingor är en perfekt belysning för din heminredning under vinterhalvåret då det är mörkt ute. Ljusslingor är inte bara för granen men kan placeras på väggen i vardagsrummet, sovrummet, hallen eller varsomhelst du vill lysa upp tillvaron. Vi har massor av olika design ljusslingor som kan skapa en varm julkänsla medans framhäva din interior dekor. Låt din fantasi flöda och placera till exemple färgade ljusslingorna kring gardinstången, en vit ljusslinga över bordet eller en röd ljusslinga över bokhyllan. Många av våra ljusslingor är batteridrivna så du behöver inte oroa dig över kablar eller uttag. Eller om du har en ljusslinga på fönsterbrädan kan du använda en LED ljusslinga som är solcellsdriven.


Olika designs och modeller av ljusslingor


Förrutom olika färglampor kan du köpa ljusslingor i glas, metall, plast eller gammalmodiga ljusslingor i trä. För barnkammaren har vi till exempel roliga LED kjedjor med snögubbar, ljusslingor med trägunghästar eller slingor med bollar som är mer hållbara. Till vardagsrummet kanske du vill ha en metall ljusslinga med renar eller ljuskjedor från designer märken som Eglo. Vårt utbud av ljusslingor är stort och finns i olika färger. För tillfället har vi vinterförsäljning på många av våra julslingor så fynda idag!

Copyright © 1990 – 2022 Lampmani.se, Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i