Dimbara hänglampor och pendellampor inomhus | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Hängande dimbara lampor

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Hängande dimbara lampor och takbelysningar 


Letar du efter dimbara hänglampor att hänga över bord, som köksbord och soffbordet, eller över sängen i sovrummet? Här hittar du ett brett sortiment av hänglampor med dimmer. Eftersom hänglampor och pendellampor installeras i taket används de ofta till belysning över bord. Våra dimbara hängande lampor i köket fungerar bra för att lysa upp köket under matlagning och dimma under familjens måltid vid matbordet. När du relaxar på soffan framför TVn kan dimbara takpendlar också vara ett utmärkt val. Våra dimbara LED hänglampor och pendellampor hängs oftast i mitten av rummet så är ibland det första man tänker på när man kommer in i rummet så man vill gärna välja dessa belysningar med omtanke då de speglar din smak och heminredningsstil. Mindre dimbara pendellampor är även populära som fönsterlampor för att ge atmosfär till ditt rum både från insidan och utsidan. Anledningen att de flesta av våra takpendlar är i LED är att först och främst är de väldigt populära då de minskar energiförbrukningen, så är billigare i drift. Dessutom är de bättre för miljön, har en längre livslängd och är flimmerfria. 


Dimbar smart belysning - smart hänglampor med fjärrkontroll 


En del av våra dimbara hänglampor kommer med fjärrkontroll så att du kan lätt dimman lampan utan att behöva gå till lysknappen. Ni kan också hitta hänglampor och pendellampor som är dimbara med sensor och touchkontroll som våra designer hängande lampkronor från Paul Neuhaus och Eglo med fler. Med våra smart hänglampor som är dimbara kan du styra din hembelysning och andra hushållsapparater direkt från din telefon och ibland endast med din röst. I vårt sortiment av smart belysning hittar ni stora kvalitativa varumärken om Philips HueLedvance, Immax Neo, Xiaomi med fler. 


Dimbara vägglampor i alla stilar, modeller och färger 


Vi har ett fantastiskt utbud av snygga dimbara hängade LED lampor från klassiska dimbara hängande kristallampor från varumärken som Luxera till moderna, Skandinaviska, vintage och designer pendellampor och hänglampor som är dimbara från varumärken som PhilipsMarkslöjdsGloboBrilagi och många fler. För vardagsrumment och sovrummet hittar ni dimbara hänglampor från svarta till vita till färglada, i olika material från metall, glas, trä och textil med matchande vägglampor som är dimbar. För köket och vardagsrummet hittar ni dimabara lyxiga hängande kristallkronor till enkla designer takpendlar med stora glödlampor. Vi har vackar dimbara sänglampor i glas och metall för ditt sovrum som du kan dimma eller ändra färgtemperatur från sängen och mycket mer. Som sagt vi har dimbara hängande belysningar i olika modeller, stilar, material och färger. Använd gärna våra filter för att hitta den rätta dimbara hänglampan för dig. Glöm inte att köpa den rätta LED glödlampan när du ändå är här och kolla gärna på våra dimbara vägglampor då du ofta kan hitta matchande designs!

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i