Små bordslampor för barn -skrivbordslampor & nattlampor | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Barn bord och små lampor

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Små moderna barnlampor för skrivbord & sängbord - Många på rea!


Här hittar du små barnlampor för barnkammaren för små bebisar och barnrummet för dom stora barnen. Vi har barnbordslampor i i olika designs och färger och material och ett fantastiskt sortiment av sänbordslampor för barn. Vi erbjuder nattlampor från LED nattlampor till bordslampor och nattlampor som är batteridrivna och passar för barn i olika åldrar. Dessa nattlampor ger en viss trygghet om ditt barn är mörkrädd. För bebisar hittar du designs som sängbordslampor och barnlampor med söta djurtryck som kanin, björnar och moln eller Disney figurer som Nemo och sagofigurer som Barbapappa. Bordslampor för pojkrum hittar du här också som Starwars lampor och bordslampor med bilar och dinosaurer med mer. För de stora barnen hittar du olika typer av skrivbordslampor som är viktiga då barnen börjar i skolan och måste göra läxor. Då är inte bara en snygg eller rolig design viktigt utan också belysningen och olika funktioner på lampan. Vi har ett brett utbud av skrivbordslampor att välja mellan. Föredrar ditt barn en stor skrivbordslampa eller en liten LED skrivbordslampa? Vi har alla olika storlekar och stilar. De finns också i flera olika färger från gröna skrivbordslampor till svarta, vita och rosa bordslampor för flickrummet. Hos oss hittar ni fantastiska erbjudanden på sänglampor och skrivbordslampor för barn från stora varumärken som Philips, Brilagi, Paulmann med fler.


Andra små dekorativa barnlampor & bordslampor med olika funktioner


Vårat utbud av små dekorativa barnlampor är också stort och med varierande designs. Här kan du hitta små dekorativa LED lampor med måne, stjärnor och små djur som grodor och björnar. För de större barnen hittar ni häftiga LED RGB lavalampor och små discolampor och andra dekorativa bordslampor från varumärken som Globo och Rabalux. Många av dessa bordslampor för barn är batteridrivna som gör det enkelt att flytta dem från rum till rum utan att behöva trassla med sladdar. Populärt för både pojkar och flickor är barnlampor med stjärnhimmel som är en bordsprojektor som lyser upp taket med massor av stjärnor och är en perfekt nattlampa för barn i alla åldrar. Våra bordslampor och skrivbords lampor kan komma med olika funktioner också. Till exempel, vi har skrivbordslampor och läslampor med klämma så den kan fästas precis där den behövs från skrivbord, bokhylla, databord eller sängbord. Dessutom hittar du skrivbordslampor i LED som är dimbara med bluetooth högtalare och även peklampor eller touch lampor för barn. Vi erbjuder också smart lampor och lampor med trådlös laddare där barnet kan ladda sin mobil på lampan medans de gör sina läxor. De senaste smart bordslamporna finns från de stora märkena Xiaomi och Nedis där belysningen kan styras direkt från mobilen och barnet kan lätt dimma lampan eller ändra färgen på lampbelysningen utan att resa sig från sängen.


Vårt utbud av barnlampor är brett och vi har barnbordslampor i olika stilar och av olika material och färger. Därför rekommendrar vi att du använder dig utav våra filter för att hitta den bästa bordslampan för ditt barns tycke och behov. Vi föreslår också att ni kollar våra kollektioner för taklampor, vägglampor och ljuskronor för barn också där du ibland kan hitta matchande designs.
Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i