LED vägglampor för barnrum - nattlampor med sensor m.m | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Barn-vägglampor

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Barnlampor för vägg - LED vägglampor med skymingssensor & sänglampor


Letar du efter roliga och söta vägglampor med djur, moln eller blom motiv för barnkammaren eller dimbara LED vägglampor för stora barn? Oavsett om du letar efter barnlampor för en bebis eller mulitfunktionella lampor för barnrumsvägg av tonårsbarn så hittar du det hos oss. Vi har sänglampor för barnrummet som är perfekt för väggen ovanför sängen och utmärkta läslampor. I vårt utbud hittar ni också barnbelysning för väggen ovanför spjälsängen som avger en varm och bred ljuseffekt som är bekvämlig för bebisens ögon. Vi har många olika designs av sänglampor för barn för vägg ovanför sängen eller på sidan av sängen som är riktbara spotlights och kan lätt pekas till andra områden i rummet när godnattsagan lästs färdigt. Vi har söta rosa retro stil vägglampor för flickrummet samt och LED vägglampor med Star Wars motiv och fotbollar för pojkrummet. Här hittar ni stora varumärken för barnlampor som Rabalux, Luxera, Dalber, Globo, Eglo med mer.


Vägglampor & nattlampor för barn med olika funtioner


Vi erbjuder vägglampor för barnrummet som nattlampor som är en typ av nattbelysning som säljs till barn i alla åldrar, pojkar som flickor. Dessa finns också i olika designs beroende på åldern och vissa LED nattlampor har också sensorer så de tänds automatiskt när det mörknar. Ibland har dessa vägglampor också en liten hylla för mobilen vilket kan vara behändigt då vi oftar sätter alarmet genom telefonen och därför perfekt om vägglampan är placerad vid sängen. Vårat utbud av LED nattlampor och vägglampor med sensor är stort och en del är dimbara och andra kommer med fjärrkontroll så barnet kan ändra färg eller dimma vägglampan direkt från sängen. Skulle ni vara intresserad av smart belysning så erbjuder vi er Nedis smart vägglampor vilket är trådlösa vägglampor som barnet kan styra genom wifi på sin mobil. Vi har ett flertal av designer varumärken som erbjuder navigation LED vägglampor och nattlampor för barnets sovrum som Ledvance, Xiaomi, Globo, Ecolite, Eglo och många fler. Dessa orienterings nattlampor är en stor favorit i vår butik då ofta barn kan vara mörk rädda. Dessa vägglampor kan du hitta som batteridrivna så barnet kan ta med sig vägglampan från rum till rum utan att behöva vara i kontakten också.


Vi har barnvägglampor i olika stilar material och färger från vita, svarta, gröna, grå, blå och rosa med fler. Använd gärna våra filter på sidan för att filtrer efter stil, färg och material när du söker efter vägglampor för barnkammaren. Kolla också våra andra barnlampor som taklampor, spotlights eller barnljuskronor då du kan hitta matchande designs ibland.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i