Vägglampor & spegelbelysningar badrum - REA på många | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 7

badrumsbelysning vägg

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Badrumsbelysning för vägg - Snygga vägglampor & spegelbelysningar


I vårt sortiment hittar du både klassisk och modern badrumsbelysning för väggarna. Klassiska vägglampor för badrummet är mer gammaldags och vintage stil medans dom moderna vägglamporna, förrutom LED ljusteknik och funktioner, har mer innovativa och kreativa designs som kan vara både stilrena och enkla till lyxiga och extravaganta. I vår online butik finns många väggplafonder och väggarmaturer med arm för badrum i olika designs och modeller och kan ha många olika funktioner. Vägglampor ovanför badrumsspegel är mest populära då detta är ett området där vi behöver bra belysning - kvinnor för att sätta på eller ta av make-up och män när dom rakar sig. I vårt sortiment hittar du små LED väggspottar som kan placeras brevid eller ovanför spegeln på badrumsväggen. Du kan också välja dimbara vägglampor som ger en stark belysning på morgonen och mer subtil belysning för dina kvällsbad och så vidare. Smart vägglampor för badrum finns också från varumärken som Ledvance och Philips Hue. Dessa kan styras med din smartphone, surfplatta, röst eller speciell fjärrkontroll.


Väggbelysning för badrummet är ofta inspirerade av den klassiska stilen men med ett mer modernt stuk. Till exempel metall vägglampor med arm och vita glasklot. Vissa av dessa vägglampor är dessutom dimbara och finns i både krom och brons från stora designer varumärken som Philips och Rabalux. Du hittar också moderna kristall LED vägglampor för badrummet från designer märken som Eglo liksom vintage och retro vägglampor i svart metall eller mässing från designer märken som Markslöjd. Våra badrumsarmaturer för väggen finns i många olika modeller, stilar och färger från stora till små lampetter. Använd gärna våra filter på sidan för att hitta snygga badrumslampor som passar ditt badrum. Många av vägglampor och spegelbelysningar för badrummet är för tillfället på REA! Du kan sortera veckans erbjudanden längst upp på sidan.


Slutligen, när du väljer vägglampor för badrummet, se till att de har behövt IP-skydd – det vill säga tätningsklass. Desto högre IP klass desto tätare och säkrare är vägglampan.


IP65 - Precis ovanför dusch och badkar.


IP44 - Minst. 0,6m från duschuvud.


IP21 - Minst 0,6m utanför bad- eller duschkar.


Du kan också handla taklampor för ditt badrum, infällda lysrör och spegelbelysningar i alla olika stilar från klassisk till modern.
Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i