Trädgårdsbelysning | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Trädgårdsbelysning

Exteriör

Svar:

Välj från vårt utbud av trädgårdsbelysning och gör långa sommarnätter i din trädgård trevligare och mysigare i din nyupplysta trädgård.

Nu har du det perfekta tillfället att belysa din trädgård så att du kan njuta av utsikten över den och de stunder som spenderas i den även efter solnedgången. Korrekt utvald och placerad trädgårdsbelysning kommer att ge skönhet till trädgården och göra det lättare att hitta din väg på kvällen. Att belysa alla dina trädgårdsvägar med utomhuslampor gör det säkrare. Tack vare högre IP-skydd, är trädgårdsbelysning mycket motståndskraftig mot ogynnsamma väderförhållanden som frost, regn, snö och kvälls- och morgondimma. Med trädgårdsbelysning kan du belysa omgivningen i trädgårdsdammen, buskar, träd och stenar, vilket kommer att få en fin ny touch. Vi guidar dig genom vårt erbjudande av utomhusbelysning och vi kommer också att lägga till våra tips för den givna kategorin.

Solcell, LED eller med en sensor?

Med trädgård solcellbelysning, kommer du att rädda miljön. Du behöver ingen strömförsörjning för ljuset eftersom solljuset samlar solljus under dagen och omvandlar det till el. Installationen av ljuset är enkelt, du behöver bara placera det på en plats där det kommer att ha tillräckligt med solljus och det är gjort.  Du kan läsa mer om solljus i vår artikelMen vägen till din blomstrande och lysande trädgård är långt ifrån över med solljus. Förutom solljus är LED utomhusbelysning ett annat möjligt svar på frågan om hur du utrustar din trädgård med kvalitet men samtidigt energibesparande produkter. Vi kunde skriva länge om fördelarna med LED-lampor jämfört med de klassiska. Så snart, minst sju huvudsakliga fördelar:


1) Du sparar pengar. Dina kostnader kommer att sjunka med upp till 90% jämfört med klassiska lampor.

2) De håller länge. Upp till 50 gånger längre än du är van vid.

3) Tänds 100% omedelbart. Genom att trycka på strömbrytaren tänds LED-lampans omedelbart med full effekt.

4)  De motstår vinden och regnet. Tack vare deras hållbarhet passar de perfekt in i din trädgård.

5) Du behöver inte vara rädd för dem. De minimerar risken för elektriska stötar.

6) De är gröna. Du hittar inga skadliga ämnen i dem. Och när deras livslängd är över kan du återvinna dem. Och de kommer att fortsätta att tjäna.

7) Brett utbud i vår e-butik. Läs raderna nedan.


Den goda nyheten är att även om urvalet i vår e-butik är riktigt brett, är de enskilda kategorierna ordnade så att du inte går vilse i dem. Vi vill ge dig några produkttips. Så här (och vi överdriver inte) vackra LED-lampa från märket Brilagi.  Den energibesparande glödlampan, som är inuti, matchar enkelt en klassisk glödlampa med sin kraft.   Om du vill att din gräsmatta ska likna den på engelska ligaarenor även mitt i natten, så har vi den här kategorin av LED utomhusstrålkastare för dig. De är inte bara praktiska och säkra utan de belyser också måttligt det omgivande området.  Uppfarts utomhusbelysning är så.De passar inte någonstans bättre än i trädgården. Det är dags för utomhusbelysning med sensor. Föredrar du de som använder LED-teknik eller gillar du solen mer? Pålitlig och i bästa mening bekväm. Du behöver inte ens sträcka ut handen för att tända dem när du går förbi dem. Vi skulle kunna skriva romaner om deras användning. Men det blir bättre om du tittar på dem och ser själv.  Men vår bästsäljare har alla tillgångar du kan tänka dig. Det är LED och sol, det inkluderar också rörelse- och skymningssensorer. Det finns inget lättare än att vara nöjd med det bästa. 

Skäm bort din trädgård och det kommer att belöna dig under dagen och natten.
Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i