Pool som lyser med strålkastare | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Pool som lyser med strålkastare

Utomhus husbelysning

Poolbelysning är lösningen till att njuta av sommarbad hela dagen och hela natten när du än vill.

Utsikt över en vacker pool vars yta försiktigt värms upp av sommarsolen. Detta är något som badälskare ser fram emot hela vintern. Men att kyla ner efter hela dagen, som domineras av tropiska temperaturer, är också en upplevelse som du helt enkelt vill njuta av på sommaren. Snygg och pålitlig belysning ger dig en magisk utsikt över din pool. Om du har en damm i trädgården istället för en pool kan du också dekorera den med vår trevlig belysning. Låt oss lära oss mer om poolbelysning tillsammans.

Vilka egenskaper behöver poollampor ha?

Du kommer förmodligen inte att bli förvånad. Eftersom poolreflektorlamporna flyter under ytan djupare i din pool, är de i direkt kontakt med vattnet under hela badsäsongen. Det är därför dess motståndskraft mot vatten är en absolut grundläggande parameter för poolbelysning.

Poolbelysning kräver mycket höga nivåer på IP-skydd (skydd mot intrång). Värdet av IP-skydd för poolljus i vårt utbud når 68, så lamporna kan sänkas ned i vatten i helhet. För mer information om IP-skydd, ta en titt här


Var ska jag placera dem? Och hur många behöver jag?

Vi placerar dem naturligtvis i vattnet! utöver att placera i simbassänger finns det många andra alternativ i kategorin poolbelysning. Vi har redan nämnt belysning förträdgårdsdammar, som är gjorda med högt IP-skydd. Olika typer av vattenfontäner är också moderna.

Du kanske också undrar hur många lampor du behöver i din pool. Svaret är inte svart och vitt men medelstora pooler med en yta på cirka 20 kvadratmeter räcker det med två lampor. Naturligtvis är det totala antalet bara en fråga om din smak och preferens.

Poolbelysning för magiska nätter

Funktionen hos poolbelysning är naturligtvis främst praktisk. Valet att simma kommer att sträcka sig till 24 timmar från bara dagen. Du kan säkert simma i mörkret, men för att upprätthålla säkerheten är det viktigt att belysa poolen så att ljuset kan bibehålla poolens transparens och ljuset inte reflekteras i det som en spegel.

Poolbelysning är också ett av de bästa sätten att förvandla din trädgård till en visuell pärla på sommarkvällar och på nätter. Dess strålar lyser fantastiska under en poolfest och romantiska stunder på kvällen. Färgnyanser på vattnet räcker inte för att intimt belysa utomhusutrymmen.

Ett sista tips: Vi rekommenderar att du tittar igenom vårt utbud! I vår e-butik, hittar du också LED-poollampor som skiljer sig främst i ljusstrålarnas färg .Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i