En skinande utomhusskatt som heter Rabalux | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

En skinande utomhusskatt som heter Rabalux

Om märken

Rabalux är en synonym för kvalitetsbelysning (inte bara) för utomhusutrymmen till rimliga priser.

28 års erfarenhet på marknaden och totalt 13 länder dit de levererar sina produkter. Vi tror att detta är övertygande nog för oss att säga att personalen på Rabalux vet vad de gör och de gör de bra. Du kan vara säker på att Rabaluxs utbud är varierat. Idag kommer vi att titta närmare på deras utbud av utomhusbelysning, som inkluderar beprövade klassiker samt helt nya skatter som vi hjälper dig att upptäcka.

Yttre skönhet spelar också roll

Utsidan av ditt hem, särskilt under varma månader förtjänar minst samma vård som du ger ditt inomhusutrymme i din lägenhet eller ditt hus. Den goda nyheten är att Rabalux hjälper dig att lösa allt. Valet av utomhusbelysning är så stort att det kommer att ge dig många dilemman om vilket ljus som kommer att vara rätt för dig. Men oroa dig inte, vi hjälper dig att hitta rätt. Nu börjar vi.

Nyheter denna vår - från vägglampor till lampor

Det sägs att det bästa alltid lämnas till sist så vi bryter mot den här regeln litegrann. Vi börjar med nya vägglampor Rabalux, som kännetecknas av tidlös design och pålitlig funktionalitet. För en bättre idé kommer vi att rekommendera några bra bitar, som du nu också kan köpa till ett specialpris. Klicka på denna länk och välj en dekoration för din ytterdörr, terrass eller till exempel trädgårdshus beroende på din smak. Du hittar alla nyheter (inklusive specialpriser) under skylten TOPP PRODUKTER.

Det finns inte bara vägglampor under skylten TOP PRODUKTER. snyggt dimbart taklampa kommer att övervaka din terrass ovanifrån. Denna vackra utomhuslampa i svart design  visar dig rätt väg genom din trädgård.


Beprövade klassiker - urval "från A till Ö", tydligt

Eftersom Rabalux erbjudande är väldigt varierat kommer vi att försöka göra det så tydligt som möjligt för dig.

Rabalux för väggar och tak 

Var och en av oss behöver ett vägglampa i vårt hus och Rabalux vet det mycket väl. Det är därför du bara hittar snygga lampor i utbudet om vägglampor. Från dem alla kommer vi att rekommendera denna pärlavägglampa Oslo. Vi överdriver inte, eftersom den här modellen finns i sex vackra varianter, inklusive två patinaversioner, en kromversion och tre eleganta färger.

Om du vill göra ditt arbete enklare när du går utanför ditt hus är rabalux sensor vägglampor ett bra alternativ för dig.   Vi kan rekommendera denna diamant, som har tid, skymning och känslighetsinställning för att fånga mindre husdjur.

Skyddsängeln i dina utomhusutrymmen kommer att vara taklampan Oslo, som är  i krom, två patina och svarta varianter.

Och utbudet slutar inte här, du kan få Oslo-ljuset  i en pendelversion också med en ännu mer distinkt historisk touch.


Lampor överallt du tittar

Nu kommer vi att rikta ögonen lite närmare marken eftersom vi kommer att gå igenom det breda utbudet av Rabalux-lampor. Och vi börjar med  LED utomhuslampa Tuscon  i en iögonfallande matt kromdesign. LED utomhusbelysning med USB uppladdningsbart batteri  använder modern teknik. Och nu vår favorit från bordslampornas värld. Bordslampa Knoxville  kan perfekt karakteriseras av endast två ord: praktiskt, vackert. 


Ljus som bara behöver solstrålar

Du kommer att skydda din plånbok ännu mer om du lägger till solcell belysning i din kundkorg. I blomsterbädden, blommor, längs stigen. Solbelysning Solenergi, som slås på automatiskt när skymningen faller i din trädgård, passar bra på alla dessa platser. Det kan inte gå fel (med inköp eller promenader på bakgården) med utomhus solcellbelysning med en brytare. Utomhusbelysning Bilbao  är gjord speciellt för belysning av golvet på terrassen, balkongen eller utomhusvägen. Och det är naturligtvis soldrivet.

Extra bonus, uppfartsljus

Och slutligen lägger vi till en bonus. Uppfartsljus för visa och mindre visa förare. Och för de andra också. Tacoma lyser för alla.

Decalogue av Rabalux - varför just deras utomhusbelysning

1)     Hållbara material - de skadas inte lätt

2)    Kvalitetsarbete - många års erfarenhet, århundraden av ärligt arbete

3)     Lång livslängd - de kommer att stanna med dig i flera år

4)     Fördel och dekoration - praktisk, men ändå snygg

5)     Modern design - de följer alltid de senaste trenderna

6)     Brett sortiment - hundratals beprövade produkter

7)     Olika typer av utomhusbelysning - från lampor till uppfartsljus

8)     Möjlighet att montera komplett trädgårdsbelysning - enkelt och samtidigt sofistikerat

9)     Lätt att montera - vem som helst kan göra det

10)  Energibesparingar - spara pengar för dig själv eller din familj

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i