Tips och tricks på hur du bygger en plastgran | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Tips och tricks på hur du bygger en plastgran

Nyheter och tillkännagivanden

Monika

Plastgranar har många fördelar. Men du måste vara beredd på hur trädet ser ut efter att du packar upp det ur lådan. Det tar bara några minuter och det kommer att se helt annorlunda ut.

Bestämde du dig för att rädda våra skogar och köpa en plastgran? Det är en bra ide. En plastgran kommer definitivt att vara praktisk och din gran kommer aldrig besvika eller barra.

Instruktioner

För att plastgranen ska få plats i lådan så att den kan anlända till dig i gott skick, är det nödvändigt att vika in grenarna. Detta innebär att trädet inte har utstående kvistar efter uppackning. Du hittar olika delar i paketet hur många beror på storleken på trädet som du beställde. Om det är ett litet träd hittar du bara trädet och dess stativ i förpackningen. Men när det gäller  två meter höga granar och högre levereras de i två delar, och du hittar också en julgransfot här.

Så fort du packat upp din plastgran,  det är nödvändigt att först kontrollera hur många delar det består av. När det gäller den mindre storleken placerar du bara den i foten. När det gäller det större trädet som består av två delar, sätt först in den nedre delen i ften och sätt sedan in den övre delen endast i den nedre delen. Plastgranen är färdig och är redo att kläs.

För alla Julgranar, anger beskrivningen alltid hur många kvistar det finns i paketet. Det beror på hur tjockt trädet är så att du vet hur buskigt det är innan du beställer. Nu är det upp till dig hur du vill sprida ut de enskilda kvistarna och hur du också formar dem. Du kan antingen justera dem klassiskt i raka linjer eller tvärtom böja kvistarna något. Det krävs lite tålamod för att leka med varje enskild kvist för att få hela trädet att se snyggt ut.


Fördelar med en plastgran

Det charmigt att köpa en levande gran varje år men det kräver ibland mycket tålamod. När du äntligen har valt din perfekta gran måste du få hem den. Och det är inte lätt när det gäller större träd! Du måsta såga till stammen och sätta den i julgransfoten, och när det är dags, ta ut granen utan att den tappar sina döda barr hela vägen till dörren. Vi talar inte ens om hur många träd som huggs ner på grund av det varje år.

Å andra sidan, har plastgranar flera fördelar. Du behöver inte gå ut för att köpa den varje år. Du köper den bara en gång och du kan använda den varje år. Om och om igen. Ta bara ut den ur lådan varje år, forma den, sätt den i foten och du är klar. Ingen komplicerad trimning för att passa din hörna. Så lätt är det. Och efter jul behöver du bara lägga tillbaka den i lådan och gömma tills nästa jul. Ingen röra från barren. Dessutom kommer du att hjälpa att rädda våra skogar, som vi redan har tunnat ut tillräckligt.

Du kan köpa olika typer och storlekar i vår e-butik. Från gran och tall i alla former. .  Från små, som du kan sätta på ett bord, till riktigt stora. Du kan välja mellan olika nyanser och även färger. De kommer alltid att se lyxigt ut och göra julhelgen speciell. Förutom träden kan du i vår e-butik även köpa julgransljus som du måste ha i granen.


Hur du monterar en plastgran


Packa upp alla delar.


Montera stativet eller foten genom att gradvis föra in benen i spåren.


Sätt ihop alla delar av julgranen.


Packa upp botten av julgranen.


Expandera och justera kvistarna och spetsarna på den första raden.


Sprid och justera kvistarna och spetsarna på de återstående delarna i trädet.


Släpp och justera toppen av julgranen.


Titta på julgranen på avstånd och justera kvistarna till önskad slutlig form.

Auktor av artikeln:

Monika
Monika Supervisor

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i