Badrumsbelysning & lampor för väggar och tak | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 2

Bathroom lights, bathroom illumination

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter
Efterfrågat innehåll inte hittat

Beskrivning av kategori

Badrumslampor & snygga badrumstillbehör för det moderna hemmet


Letar du efter belysning för ditt badrum så har vi badrumsbelysning och lampor i alla dess former och färger som passar in oberoende om din stil är enkel och smidig eller lyxing och stilfull.


Badrumsbelysning för tak - Plafond taklampor till lyxiga designer kristall-badrumslampor!


Badrumsbelysning för taket inkluderar enkla plafond taklampor eller infälld badrumsbelysning och dessa finns också att köpa som plafond vägglampor och finns i flera färger som vita, svarta och mässingfärgade m.fl. Andra badrumslampor för taket inkluderas av varumärket Brilagi och deras LED-taklampor, men även flera andra spolights som lyser upp hela badrummet. För er som letar efter designer lampor har vi också hängande Eglo taklampor i kristall.


Hängande armatur badrumslampor för vägg eller plafond vägglampor?


Många väljer badrumsbelysning för väggen istället för taklampor. Oavsett vad du föredrar så finns det många olika designs att välja mellan. Om du vill njuta av ett långt bad eller en lång dusch rekommenderar vi LED belysning för badrummet med mindre ljus, till exempel badrumsvägglampor som är dimbara och har en mindre inverkan på hela badrumsutrymmet, vilket skapar en trevlig atmosfär för din välförtjänta avkoppling. Vi har vita vägglampor, svarta och mässingfärgade och flera andra färger för er som gillar färggrant!


Badrumsspeglar med inbyggd belysning eller separat


Det är viktigt med bra ljus när du rakar dig eller sminkar dig så du behöver en ordentlig badrumsspegel med belysning liksom våra belysta badrumsspeglar. Vårt erbjudande ger en mängd olika speglar från ramlösa väggspeglar att välja mellan, varav några har ett inbyggt ljus i själva spegeln eller om du vill ha spegel och ljus separat finns det alternativet också. Vi har en speciell kategori för lampor ovanför spegeln där bara lampor är för sig själva. Och om du föredrar en rund spegel med belysning så har vi det alternativet liksom spegelvägg ockå!
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i