Inomhus bordslampor & golvlampor för alla rum | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Inomhus lampor

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter
Efterfrågat innehåll inte hittat

Beskrivning av kategori

Stora och små bordslampor och golvlampor - designer, klassiska och vintage m.m


I vår online butik hittar du alla slags inomhus bordslampor och golvlampor. Om du letar efter kontorslampor, bordslampor för fönsterbrädan, stående läslampor för golv eller bordsläslampor, och sängbordslampor med mer så hittar du det här. I stort sett lampor för alla dina rum i ditt hem. Bordslampor framförallt erbjuder en extra belysning till områden som inte är särskilt upplysta från fönsterljus eller taklampan och andra gånger då du behöver ett starkt ljust för att till exempel läsa en bok eller arbeta. Golvlampor och bordslampor är inte inbyggda i vägg eller tak så lätta att flytta på och ställa där du vill ha dem, samtidigt som dom passar i stort sett för alla rum från hall, kök, vardagsrum, badrum och sovrum. Bordslampor är det perfekta komplimentet till allmänbelysning i ditt hem. Genom att kombinera bordslampor med taklampor, vägglampor och spotlights kan du skapa en varm känsla och helhet i ett rum men samtidigt punktbelyser delar av ditt rum som du vill framhäva.


Bordslampor och golvlampor för olika rum & behov 


Bordslampor kan ha många funktioner. En del bordslampor är bara för dekorativ belysning såsom fönsterlampor som lyser upp fönstret och blommor på fönsterbrädan och snygga bordslampor för soffbordet eller hallhyllan. Andra lampor lampor som sängbordslampor är bra som läsbelysning innan du somnar på kvällen och vi har också sänglampor som är stående. Läslampor finns i form av golvlampor också med spotlights som passar perfekt brevid soffan när du slappar på kvällen med din favorit bok. Sedan har vi naturligtvis skrivbordslampor för både barn och vuxna som är perfekt för att göra läxan för skolbarn eller om du som vuxen jobbar hemifrån eller har personliga kontorsuppgifter du måste göra. Ni kan hitta fler bordslampor för barn i vår butik också skulle ni leta efter det. I vårt utbud hittar du dessutom dekorativa bordslampor som stjärnhimmel projektors och nattlampor och andra som förbättrar luft kvaliten som Himalayan saltlampor och aromalampor


Olika typer av designs av bordslampor


Hos oss hittar du bordslampor som är höga eller små. Du kan välja mellan olika färger, stilar och material av bordslampor och golvlampor. Om du är en stor fan av retro interior så hittar du rustik och vintage bordslampor och golvlampor i mässing och guld eller industriella bordslampor som är så poppigt just nu. Eller om du föredrar bordslampor som är designer så har vi ett stort utbud av stora varumärken som Markslöjd bordslampor, Eglo, Philips och flera andra. Andra tycker om moderna svarta eller vita bordslampor och golvlampor som finns i alla material från metal, textil till keramik med mer. Sedan har vi de klassiska Skandinaviska bordslamporna och golvlamporna i trä, rotting eller glas som är väldigt enkla och jordnära. Kanske du letar efter batteridrivna bordslampor eller dimbara LED lampor så har vi det med, liksom smart bordslampor där du kan styra dina belysning genom din mobil eller fjärrkontroll. Om det är något som du är intresserad av har vi flera olika varumärken som Philips Hue som erbjuder just det. Slutligen för er som endast vill byta ut eran lampskärm så kan ni köpa nya lampskärmar för era golvlampor och bordslampor hos oss också!

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i