Vägglampor för sovrum & vägglampor för vardagsrum | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 2

Inomhus väggbelysning

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter
Efterfrågat innehåll inte hittat

Podkategori: Väggbelysning - Nästa underkategori

Beskrivning av kategori

Inomhus vägglampor - Snygga vägglampor för vardagsrum & sovrum


Letar du efter vägglampor ovanför din säng som läsbelysning innan du somnar eller letar du efter dekorativ väggbelysning för ditt vardagsrum som lyser up din tavla eller ett mörkt hörn? Hos oss hittar du sänglampor för ditt sovrum och vardagsrumslampor för din vägg i olika stilar färger och designs. Generellt sätt är väggbelysning för vardagsrum och sovrum en mer dekorative ljuskälla för att kompletterar takbelysningen i rummen. Och i dom flesta hemmen hittar du en blandning av taklampor, bordslampor, golvlampor och vägglampor för att skapa en hemkär och varm atmosfär i dom rummen. Vi har ofta samma design för dessa lampor om man vill köpa matchande set. Tiffany vägglamporna är ett bra exempel där du hittar vägglampor, taklampor och bordslampor som matchar. Därför föreslår vi när du köper dina vägglampor för dessa rum att kolla matchande designs för att ge ditt rum en snygg helhet och dekor. 


Vägglampor i olika stilar, modeller och färger


Vi har ett stort sortiment av många olika material, färger och stilar från klassiska vägglampor, moderna vägglampor, rustika vägglampor, vintage vägglampor och designade vägglampor. Här hittar du lyxiga glasvägglampor och kristallvägglampor från märken som Rabalux och Markslöjd och mer naturnära Skandinavisk väggbelysningar i trä eller textil. Väldigt populära för både vardagsrum och sovrum är moderna svarta vägglampor och retro vägglampor i mässing. Många föredrar klassiska vägglampor i vitt för sovrummet medans andra föredrar mer exklusiva vägglampor i guld för sovrummet eller vardagsrummet. Oavsett vilket du föredrar så hittar du fantastiska och kreativa vägglampor som får ditt hem att stå ut i mängden i vår butik. I vår utbud hittar du stora designer varumärken från Eglo, Philips, Globo med fler i olika prisklasser. Som sagt vårt utbud är stort så vi rekommenderar att ni använder filtret på sidan för att filtrera efter material som glas, textil, trä, metall och så vidare. Du kan också välja färg, stil, pris och funtionalitet. På det viset är det enklare att hitta vägglampor som passar in i just ditt sovrum eller vardagsrum.


Dimbara LED vägglampor - från smarta väggspottar med mer


Vi erbjuder dessutom den nya och smarta LED tekniken när du väljer väggbelysning för ditt sovrum och vardagsrum. Här kan du hitta dimbara LED vägglampor med fjärrkontroll så du kan dimma lampan i sovrummet utan att behöva lämna sängen. Vi har också vägglampor med sensor och smart RGB färgade vägglampor som du kan programmer att slå av och på vid olika tider. Du kan dessutom ansluta vägglampor or taklampor så att dom dimmas när TVn slår på med mer. Dessa vägglampor kommer oftast med en fjärrkontroll men du kan styra belysingen direkt från din mobil också. Om du är intresserad av smart lampor kan du kolla på våra erbjudanden för smart belysning. 


Välkommen in till vår online butik och hitta snygga och kvalitativa vägglamporna för vardagsrummet och sovrummet och glöm ej att kolla våran REA avdelning för specialerbjudanden vägglampor. 

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i