Taklampor sovrum & taklampor för vardagsrum köp online | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Takbelysning

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter
Efterfrågat innehåll inte hittat

Podkategori: Takbelysning - Nästa underkategori

Beskrivning av kategori

Takbelysning för vardagsrum & sovrum - Från klassiska till designer


Om du letar efter snygga taklampor för ditt vardagsrum och tv-rum eller taklampor för ditt sovrum har du kommit till rätt ställe.  Hos oss hittar du vackra tak plafonder för ditt sovrum ovanför din säng och snygga taklampor över soffbordet. Vi erbjuder taklampor i olika stilar färger och designs. Generellt sätt är takbelysningen för vardagsrum och sovrum den allmäna belysningen som inte bara är dekorativ men också praktiskt när du till exempel behöver städa. Men oftast kan det hända att takkronan i vardagsrummet inte lyser upp hörn då den normalt är placerad i mitten av rummet. Därför i dom flesta hemmen hittar du en blandning av taklampor, bordslampor, golvlampor och vägglampor för att skapa en hemkär och varm atmosfär i dessa rum. Vi har ofta samma design för dessa lampor om man vill köpa matchande set. Tiffany taklamporna är ett bra exempel där du hittar vägglampor, taklampor och bordslampor och golvlampor som matchar. Därför föreslår vi när du köper dina taklampor för dessa rum att kolla matchande designs för att ge ditt rum en snygg helhet och dekor. 


Taklampor i olika stilar, modeller och färger


Vi har ett stort sortiment av många olika material, färger och stilar från klassiska taklampor, moderna taklampor, rustika taklampor, vintage taklampor och designade taklampor. Här hittar du både små och stora taklampor för sovrum och vardagsrum, från lyxiga glastaklampor och kristallkronor från märken som Rabalux och Markslöjd och mer naturnära Skandinavisk takbelysningar i trä eller textil. Väldigt populära för både vardagsrum och sovrum är moderna svarta taklampor. Retro industriella taklampor för både sovrum och vardagsrum är också en stor hit. Många föredrar klassiska vita taklampor för sovrummet och mer romantiska taklampor i tyg för sovrummet och väljer mer lyxiga takplafonder som kristallkronor för vardagsrummet - kolla våra kristallkronor från Ideal Lux som inte bara är moderna men otroligt vackra. Oavsett vilket du föredrar så hittar du fantastiska och kreativa taklampor som får ditt hem att stå ut i mängden i vår butik. I vår utbud hittar du stora designer varumärken från Eglo, Philips, Globo med fler i olika prisklasser. Som sagt vårt utbud är stort så vi rekommenderar att ni använder filtret på sidan för att filtrera efter material som glas, textil, trä, metall och så vidare. Du kan också välja färg, stil, pris och funtionalitet. På det viset är det enklare att hitta taklampor som passar in i just ditt sovrum eller vardagsrum.


Dimbara LED taklampor - smarta takplafonder med mer


Vi erbjuder dessutom den nya och smarta LED tekniken när du väljer takbelysning för ditt sovrum och vardagsrum. Här kan du hitta dimbara LED taklampor med fjärrkontroll så du kan dimma lampan i sovrummet utan att behöva lämna sängen. Vi har också taklampor med sensor och smart RGB färgade taklampor som du kan programmer att slå av och på vid olika tider. Du kan dessutom ansluta taklampor och vägglampor så att dom dimmas när TVn slår på med mer. Dessa taklampor kommer oftast med en fjärrkontroll men du kan styra belysingen direkt från din mobil också. Om du är intresserad av smart lampor kan du kolla på våra erbjudanden för smart belysning. 


Välkommen in till vår online butik och hitta snygga och kvalitativa taklamporna för vardagsrummet och sovrummet och glöm ej att kolla våran REA avdelning för specialerbjudanden på taklampor. 

Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i