Golvlampor & stående läslampor för vardagsrum & sovrum | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Golvlampor

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter
Efterfrågat innehåll inte hittat

Beskrivning av kategori

Inomhus golvlampor i snygga designs, former och färger


Innebelysning såsom stående golvlampor kan vara ett bra inredningsdetalj för att framhäva din inredning och redan belysta rum. Därför ser man ofta att golvlampor helst matchar taklampor, vägglampor och den interiöra dekoren. Enbart taklampan kanske inte lyser upp vissa områden i rummet och är inte så bra om du vill sitta på soffan och läsa en bok. Då är golvlampor med strålkastare eller uplights en perfekt lösning då det gör det enklare att läsa din bok. Dessa LED golvlampor är ofta dimbara så när du läst färdigt är det bara att tona ner ljuset.


Vi har också touch golvlampor eller pekgolvlampor som är väldigt enkla att använda. Du behöver inte söka efter omkopplaren när du ska tända eller släcka och ett knapptryck räcker för att slå på eller dämpa den.


Hitta golvlampor i alla material och färger


Golvlampor passar bra i alla rum och du kan lätt flytta på den då den inte har fast anslutning i taket. Man kan sätta i kontakten i vägguttag i vilket rum som helst. Dessutom finns dom i många designs, material och färger. Hos hittar du ett stort utbud i flera olika färger: mässing golvlampa, svart, vit, guld, koppar och flera mer. Vi har golvlampor i trä och metal med snygga lampskärmar i trä, metal, textil eller rotting blanda annat. Och de finns i många olika storlekar från stora golvlampor till små.


Golvlampor i klassisk, retro eller designer stil?


Golvlampor kan definiera din stil och utgöra ett diskret inslag i inredningen. Vi har många klassiska och eleganta designer golvlampor som passar in i de flesta stilar och i alla rum men framför allt sovrum och vardagsrum. För dom som gillar elegans och tidlös design så har vi Tiffany golvlamporna som aldrig går ut i stil och adderar en extra wow faktor i ditt vardagsrum. Sedan har vi lite mer retro rustika golvlampor och vintage golvlampor som kommer i riktigt snygga och tuffa designs och annorlunda former. Det finns många designs att välja från vad din stil än är. Du hittar även golvlampor till ditt barns lekrum eller sovrum i vårt stora sortiment.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i