Upp till 5 års utökad garanti | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Upp till 5 års utökad garanti

Nyheter och tillkännagivanden

Oavsett vilken lampa du köper så är livslängden alltid viktig. Eftersom vi inte är oroliga utan snarare säkra på kvaliteten av våra produkter så erbjuder vi en utökad garanti för alla typer av belysning.

Belysningsgaranti = Nöjdhetsgaranti
När du köper något nytt så är du också intresserad av garantiperioden. Med vår belysning så har du också en automatisk 
garantiperiod på inte bara 2, utan 3 år. Du behöver inte fråga efter det, en 3 års garanti aktiveras automatiskt De enda produkterna som inte täcks av vår 3 års garanti är lampor.

Däremot finns det produkter under en längre period. Du kan ha en garanti upp till 5 år för utvalda LED-lampor, till exempel de från Philips. För 
profesional belysning har vi också en utökad garanti på 5 år.Andra fördelar
Om du bestämmer dig för att köpa från ossså är inte den här llånga garandin den enda fördelen du akn få. Om du fortfrande funderar på olika produkter och du fortfarande är osäker så behöver du inte oroa dig. Beställ prdukten som du vill ha. Om du märker under anvädning att någåot annat passar dig bättre så har du upp till 60 dagar att lämna tillbaka den. Utöver det, om du du skickar inen beställning över 800 kr så får du också fri frakt.

Leveranstiden för beställda varor är väldigt kort. Det är också tack vare att vi håller över en miljon produkter i vårt lager. Andra fördelar är att du kan få gåvor när du handlar för över en viss summa. Med ett köp från oss så får du inte bara produkterna som du har beställt, utan du kommer också få olika bonusar och fördelar som verkligen lönar sig på sikt.

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i