Handla utan oro | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Handla utan oro

Om ett köp

Är du inte säker på att du har köpt rätt produkt? Eller har du redan köpt en produkt och senare fått reda på att du ville ha en annan färg på produkten? Eller du hittade en produkt på vår webbutik som du hellre ville ha? Allt kan lösas och vi är glada att hjälpa dig göra det.

Du kan lämna tillbaka produkter inom 60 dagar.
Om du köpte produkterna för privat bruk, som en kund har du rätt att lämna tillbaka produkter inom 60 dagar efter leveransdatumet. Detta är väldigt enkelt med oss så du behöver inte oroa dig över misslyckade köp. Allt du behöver göra är att fylla i och skriva ut ett formulär och skicka det tillsammans med produkterna till Packeta.de, ID 94877213, Schloßplatz 2, 086 48 Bad Brambach, DE. Mer information om hur man kan lämna tillbaka produkter finns här.
 
 

Vi betalar tillbaka pengar direkt
Vi betalar tillbaka pengarna så fort vi har tagit emot produkterna. Hur vet du att produkterna har kommit fram till oss? Direkt efter vi har tagit emot produkterna så får du ett mejl från oss med all nödvändig information. Det finns inget att oroa dig över. Du kan njuta av enkelt och krångelfritt handlande.

Om du fortfarande är osäkert på vad du vill köpa, hur du skickar in en beställning eller hur man lämnar tillbaka produkter, så är det bara att kontakta oss. Vi är alltid glada att hjälpa till.

 

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i