Semesterresor med Lampmani | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Semesterresor med Lampmani

Nyheter och tillkännagivanden

Lär känna Lampmanis produkter som kommer att följa dig på dina resor. Från belysning, till ryggsäckar och elektronik, ända till campingutrustning.

Sommarsemester- och semesterperioden är så nära att vi kan känna lukten av solkräm eller lägereld i luften. Det finns helt enkelt ingenting att vänta på, det är nödvändigt att förbereda sig ordentligt för en av de vackraste perioderna under hela året. Därför har vi för dig mängder av bra tips för dina resor, oavsett om du riktar in dig mot den soliga havskusten, höga bergen eller backpacking i naturen under sommarmånaderna.


Belysning för varje steg  

Vi kan inte föreställa oss en enda vandrare som inte skulle ha en pålitlig ficklampa i sin "obligatoriska" utrustning utöver kompass och fickkniv. Sådan en hittar du hos oss – och bland dess största fördelar är också en lång brinntid, upp till sex timmar.

En universell hjälpare under sommarnätter är en  kvalitets pannlampa. Den vi presenterar inkluderar direkt fyra lägen av vitt ljus och två av rött ljus. Fördelen med den röda strålen är att den inte stör ögonens anpassning till mörkret. Det förbättrar perifer vision, genom vilken vi ser omgivningen i det upplysta området. Eftersom pannlampan är utrustad med ett 1 200 mAh högkapacitetsbatteri, erbjuder den hela 4 timmar kontinuerlig belysning med vitt ljus och otroliga 20 timmar med rött ljus. Den använder MicroUSB-systemet för laddning, så du klarar dig med din mobiltelefons adapter.


För varje nattlig promenad kommer du att behöva en bärbar lampa. Du kan dessutom använda denna designerlampa som en liten lampa efter att ha tagit bort topplocket och hängt den upp. Bland dess största fördelar, förutom detta, inkluderar också en hög nivå av rumsbelysning, som når en full 360 grader. 


Ytterligare en bärbar laddningslampa i vårt sortiment är verkligen en praktisk bit som särskilt din hud kommer att uppskatta. Kombinationen av en lampa med en insektsfångare är en genialisk idé som garanterar att inga insekter verkligen kommer att sätta sig på dig. För att eliminera obehagliga besökare använder den ljus med ultravioletta strålar som de märker och sedan dödar insekten vid kontakt med metallnätet under högspänning.


                


I vår översikt över friluftsbelysning kan inte ett tips för idrottare saknas. Speciellt under sommarmånaderna måste vi fokusera på vår egen säkerhet. Cyklister bör under inga omständigheter cykla på spår utan en baklampa. Den som vi rekommenderar har hela fyra belysningslägen – från fullt ljus till tre blinkande varianter.

                                          


Ryggsäckar och bagage

Vid varje utflykt kommer vi att behöva packa. Oavsett om du förbereder dina resegrejer en vecka i förväg eller om du är en av dem som slänger allt i ryggsäcken fem minuter innan avresa, behöver du en kvalitativ bärare hur som helst. Hos oss kan du välja bland ett brett utbud av ryggsäckar i alla storlekar och former, liksom andra typer av resebagage. Det inkluderar resväskor, crossbody- eller damväskor, samt rullande koffertar. Så att du kan vara säker på att du tar med dig en pålitlig partner även på flygplatsen.

Camping och utomhus

Om vi nämnde ett brett sortiment av vårt e-butik bland ryggsäckar och bagage, gäller det minst dubbelt för campingprylar. Till exempel: tält i olika storlekar och former, campingstolar, fickknivar, resekuddar, bärbara minikylskåp, sovsäckar, eldstartssatser, hängmattor ... och du kan fylla i dussintals och dussintals produkter i denna kategori.

Elektronik för resor

Modern tid kräver också nya produkter och bekvämligheter som du helt enkelt måste ha med dig under dina resor. Det handlar om powerbanks med trådlös laddning eller reseadaptrar. Du behöver inte vara rädd för att dina enheter kommer att få slut på batteri under dina äventyr.  

Allt för konstnärer

Minnen från resor varar hela livet. Men vem skulle vilja behålla dem bara i huvudet när det finns så många produkter tillgängliga i Světa svítidels e-shop för alla fotograferings- och videofilmentsusiaster? Du kan välja bland action utomhuskameror, fotoryggsäckar eller stativ för kameror, videokameror och smartphones.

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i