Hur skickar man tillbaka varor | Lampmani
Det nya lagersystemet är i funktion och fungerar framgångsinrikt och vi levererar nu i den hastighet som du är van vid igen. Vi ber om ursäkt för de förseningar som har uppstått. Mer här.
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Hur skickar man tillbaka varor

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Paulina

Om du får produkter som inte går att använda eller som har slutat att fungera under normal användning, se till att du hör av dig till oss via vårt klagomålsformulär.

Du kan använda vårt klagomålsformulär om varorna inte fungerade när de anlände eller om de slutade att fungera under normal användning. Om produkterna var köpta från vår webbutik har kunderna rätten att skicka in ett klagomål inom 2 år från och med de tog emot produkterna. För vissa produkter kan det variera mellan 3 till 5 år. Du hittar hur längre under varje individuell produkt eller specifikt i användarvillkoren. Du kan läsa vilka fel och skador som täcks av klagomåls processen.

 

Vad man ska göra om man vill skicka tillbaka en produkt:

  • Innan du skickar tillbaka produkterna för klagomål, kontakta oss genom detta kontaktformuläret från vår webbsida.
  • Skriv ut och fyll i Etiketten, all nödvändig information finns på kvittot
  • För att vi ska acceptera och reda ut klagomålet så måste du sätta klagomålet och den utskrivna etikett på paketet. Märk alla om du skickar tillbaka flera paket.
  • Om du inte har möjligheten att skriva ut etiketten så kan du skriva direkt på paketet för hand.
  • Om den här processen inte följs så kommer klagomålet inte att accepteras.
  • Skicka paketet till:  Packeta.de, ID 94877213, Schloßplatz 2, 086 48 Bad Brambach, Deutschland. Returadressen gäller inte för solcellspaneler på pall. Kontakta vår kundservice så kommer de att ordna med en upphämtning. Skicka inte paketet med postförskott.
  • Vänligen skriv returkoden 91046333 på paketet som du skickar tillbaka vilket gör att vi kan spåra paketet bättre och behandla din förfråga snabbare. Returkoden används inte som retursedeln. Paketet ska fortfarande skickas till returadressen.
Om du har några frågor så hör gärna av dig till oss via det här kontaktformuläret. Efter du har skickat in frågan så mejlar vi en kopia av din fråga med ett nummer (markerat i rött i bilden under). För att skynda på utredningen av klagomålet kan du skriva ner detta numret någonstans på ditt klagomålsformulär.

Auktor av artikeln:

Paulina
Paulina Kundspecialist

Paulina är vår kundspecialist och ett stort fan av LED-lampor. I artiklarna som hon har skrivit hittar du tips på hur du kan spara på dina elkostnader och välja rätt glödlampa. Det finns också flera tips på hur du kan lysa upp ditt hus eller din trädgård.

Copyright © 1990 – 2022 Lampmani.se, Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i