Hur returnerar man produkter | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Hur returnerar man produkter

Om ett köp

Om produkterna du fick redan var defekta eller om de slutar fungera under användning så bär du höra av dig till oss genom vårt garantiformulär.

Du kan använda formuläret för att lämna tillbaka produkter som inte fungerade när du fick dem eller som slutade fungera under användning.

 

Om produkterna köptes från webbutiken har kunderna rättigheten att returnera dem upp till 2 år efter kunden fick dem levererade till sig. För några produkter är det upp till 3 år eller till och med 5 år. Perioden definieras för varje produkt separat eller allmänt under våra Användarvillkor. Se våra garantivillkor för att hitta vilka defekter som täcks av vår returpolicy.

 

 

Hur man returnerar produkter::

  • Ladda ner RETURFORMULÄRETSe till att du fyller i och skriver ut formuläret, vilken ordning du gör det är upp till dig.
  • Lägg till det ifyllda formuläret i paketet tillsammans med produkterna som du vill skicka tillbaka.
  • Skicka paketet till: Packeta.de, ID 94877213, Schloßplatz 2, 086 48 Bad Brambach, Deutschland. Skicka inte det som postförskott.
  • Vänligen skriv returkoden 91046333 på paketet som du skickar tillbaka vilket gör att vi kan spåra paketet bättre och behandla din förfråga snabbare. Returkoden används inte som retursedeln. Paketet ska fortfarande skickas till returadressen.
  • Returadressen gäller inte för solcellspaneler på pall. Kontakta vår kundservice så kommer de att ordna med en upphämtning.
  • Innan du skickar iväg produkterna bör du först kontakta oss via vårt formulär som du hittar på vår webbsida.

Om du har några frågor kan du skicka in dem via vårt kontaktformulär. Du kommer att få ett mejl med en kopia av din fråga och ett tilldelat nummer. För att skynda på återlämningsprocessen kan du lägg till det här numret i returformuläret. 

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i