Takbelysining & takplafonder inomhus i alla stilar | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Alla typer av Takbelysning.

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter
Efterfrågat innehåll inte hittat

Beskrivning av kategori

Kök & badrumstaklampor och moderna inomhus taklampor för alla rum i ditt hem


Taklampor kommer olika material, stilar och färger. Vilken stil passar dig bäst? Är du en klassiker eller föredrar du det nya och moderna pendellamporna för ditt tak. Kanske du föredrar vintage eller lyxiga designer taklampor. I vår online butik hittar du allt. Vi erbjuder takbelysning för alla rum i ditt hem från LED takbelysning, takkronor eller spotlights för ditt tak.


Taklampor för badrum och kök och hall


Den mest populära takbelysning för badrum och kök är LED taklamporna. Vi har olika designs av badrumsbelysing & kökslampor från fasta taklampor till inbyggda och LED paneler för tak. Sedan dessa rum används oftas för att laga mat eller andra sysselsättningar som behöver bra belysning är också takspotlights en höjdare. Tak LED lampor med rörelsesensorer är också populära i hallen där du inte spenderar mycket tid. Över köksborder hittar du också klassiska taklampor och takkronor i olika material från taklampor i trä till taklampor i tyg.


Takbelysning för vardagsrum och matsal


Heminredingingen i ditt vardagsrum eller matsal är inte fullständig utan en väl utvald taklampa. En hängande designer taklampa i vardagsrum eller en kristallkrona för ditt tak kan lyfta inredningen i rummet och skapa en lyxig känsla. Väldigt popular för tillfället är rustik eller retro takbelysningar där de industriella taklamporna ger en enkel men modern interior. Vi har också mer sofistikerade typer av taklampor liksom Tiffany taklampor för dom som är mer intresserad av en vintage look.


Taklampor för sovrum och sängtaklampor för barn


Här hittar du den perfekta taklampan till sovrummet för både vuxna och barn. En sovrumslampa för tak är mest för dekorationsbelysning som ger värme och ett lagomt ljus. Många väljer därför taklampor i textil eller trä som är lte mer mjuk i design. Men som sagt stilen variera ju väldight mycket så erbjuder er sovrumstaklampor i alla stilar.


Taklampor för barns sovrum och lekrum finns ett stort utbud. Från LED lampor med söta djur eller dinosaurer till fotbollstaklampor till pojkar och rosa prinsesslampor och blommiga lampor för flickor. Utbudet är oändligt och vi har taklampor för all åldrar från spädbarn till tonåringar.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i