Downlights & spotlights för väggar & tak inomhus | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Inomhus spotlights

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter
Efterfrågat innehåll inte hittat

Beskrivning av kategori

LED takspotlights & väggspotlights inomhus - Rea på många av våra spottar


Spotlights är perfekta som extra belysning i ett rum för att kompletter andra typer av takarmaturer, fast dom kan användas som huvudtaklampor också. Väggspotlights inomhus är dock främst extrabelysning som kan användas som läsalampa över sängen eller bredvid soffan eller markera ett område då vissa har justerbara lamphuvuden. Men som sagt på sista tiden har LED spotlights som lampa i taket har blivit mer vanligt, eftersom de har mer funktioner då dom ofta är dimbara så du kan dimma taklampan efter du har förberett mat. Dessutom på många går lamphuvudet att vrida, vilket ger dig möjlighet att belysa den inredning du tycker mest om i hemmet som tavlor ock konstverk. Hos oss hitta du hittar stora eller små spotlights för inomhusbruk och kan användas med både Halogen eller LED lampor som spotlight GU10 och IP4 som du också kan köpa i vår online butik inkluderat många andra typer av glödlampor.


Olika typer av spotlights för ditt hem


Här hittar du utanpåliggande spotlights, spotskenor och downlights som är utanpåliggande eller infällda spotlights i flera olika stilar, material och färger. Fördelen med utanpåliggande spotlights är att de kan användas både som allmänbelysning och som punktbelysning. På det viset kan du lysa upp ett rum som vardagsrummet med en spotlight och rikta andra spottar mot prydnadsaker eller tavlor och dylikt. Sedan har vi spotlights på skena i taket där du ofta har flera spotlights på rad. Spotskenor ger dig större möjligheter att vrida och flytta spottarna som kan glidas längs skenorna, så att du lättare kan rikta ljuset mot olika områden i rummet. Dessa skenor passar bra i stora rum som vardagsrum eller kök där du behöver mer spridning av ljus. Ett annat alternativ är infällda spottar eller så kallade downlights. Denna typen av spotlight ger också ett väldigt bra allmänljus, men är givetvis inte lika enkelt att installera då dom är inbyggda i taket.


Spotlights i olika stilar och material


Hos oss hittar du olika stilar av spotlights som klassiska vita eller svarta spotlights, eller rustik / retro industriella spotlights i mässing eller om du föredrar moderna eller designer spotlights hittar du också dem i vårat sortiment. Vi erbjuder stora varmärken som Markslöjd spotlights, Eglo och Rabalux designer spotlights. Vårt utbud är stort och du kan välja mellan olika material som trä spottar, metall, glas eller textil spotlights och dessutom har vi massor av olika färger av spotlights från krom, mässing, svart, vita eller färgglada spotlights. Föredrar spottar som är vridbara eller kanske dimbara LED spotlights med fjärrkontroll så har vi det med. Vi har också spotlights för barn och vi rekommenderar att du kollar på vår specifika kategori för spotlights för barn om ni vill köpa det. Dessutom, vilket är väldigt populär den senare tiden, smarta spotlights där du kan schemalägga när belysningen tänds och du kan dimma den direkt via din mobil eller ändra färgen på spottarna genom wifi. Om det är något som du är intresserad av så kollar gärna våra smarta hem system där du hittar Philips Hue spotlights och andra stora smart varumärken.


Slutligen vi rekommenderar att använda LED lampor till spotlights för att på ett energisnålt sätt få ett kraftfullt riktat ljus. LED lampor är dessutom bättre för miljön då de innehåller färre giftiga ämnen som kvicksilver.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i