Nattlampor, hallbelysning och trappbelysning med sensor | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 8

Orienteringsbelysning, trappbelysning

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter
Efterfrågat innehåll inte hittat

Beskrivning av kategori

Inomhus och utomhus orienteringsbelysning & nattlampor med sensor


Hitta gången till garage porten eller uppför halltrappor när det är mörkt ute med orienteringsbelysning. När du väl är hemma på natten kan du sova tryggt och lungt med våra nattlampor i sovrummet. I vårt utbud hittar ni lugnande LED nattlampor för barn, hall, trappor, garage och trädgård med mer. Vi har ett stort utbud av dimabara nattlampor med sensor för vägg uttag och batteridrivna nattlampor med lång livslängd och utan krångliga installationer. Nattlampor med rörelsesensor är effektiva för halltrappor inomhus om du vaknar på natten och vill gå ner till köket. Nattlampor med sensorer är också bra utanför ytterdörren när du kommer hem en sen kväll då de endast tänds när någon kommer in närheten. På det viset slösar du ej energi och pengar genom att lamporna är tända hela natten. Vi erjbuder dessutom smart nattlampor och smart orienteringsbelysing för både inomhus och utomhus där du kan schemalägga när lamporna tänds eller släcks genom fjärrkontroll eller genom wifi på din mobil. Kolla gärna vårat utbud av smart belysningar där du hittar stora smart varumärken som Philips Hue nattlampor och Nedis smart lampor och fler.


Nattlampor & orienteringsbelysning inomhus


Vi erbjuder nattlampor från kvalitativa märken som Apple, Samsung, Eglo, Rabalux och Philips och många fler för både vuxna som barn. Här hittar du roliga och söta barn nattlampor med måne, moln liksom nattlampor med stjärnprojektor som lyser upp taket med stjärnor. Om du vill du lysa upp väggen till badrum eller halltrappan finns nattlampor i mindre variationer som kan fästas på väggen. I vårt sortiment hittar du till och med köksskåpslampor med sensor och även nattbelysning med sensor för din garderoben och massor mer.


Nattlampor & orienteringsbelysning utomhus & trädgård


Vi har massor av valmöjligheter för utomhus och trädgård när det gäller orienteringsbelysning. Till exempel, utomhus trappbelysning med sensor eller lampor med rörelsedetektor utanför ytterdörren som också kan ha skymningsrelä sensorer. Dessutom kan du skapa ljuspunkter och ljuslinjer, till exempel vid gångvägar med trädgårdslyktor som har rörelsesensor. Dessa ljusstolpar finns också med solceller så dom är solcellsdrivna och därför ingen el kostnad. Dessa sollampor med sensor hittar ni också i vår online butik. Vi har dessutom infällda LED belysningar som är en perfekt orienteringsbelysning för t e x murar, uppfarten. till garaget och trappor där man vill ha mer säkerhet eller bara lysa upp husfasaden med en snygg ljuseffekt. Köp billiga orienteringsbelysningar och nattlampor online i vår online butik - välkommen in!
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i