Modern fasadbelysningar och vägglampor inomhus | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Modern väggbelysning

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Modern utbelysningar för vägg & vägglampor inomhus


Moderna vägglampor är mer än modern LED ljusteknik och funktioner, det har dessutom innovativa och kreativa designs som kan vara både stilrena och enkla till lyxiga och extravaganta. I vår online butik finns många moderna väggplafonder och fasadarmaturer i olika designs och modeller och kan ha många olika funktioner som inte de klassiska vägglamporna har då dom är mer traditionella. Moderna vägglampor är väldigt praktiska på det sättet att de kan placeras nästan överallt och användas på många olika sätt från LED vägglampor i hall och trappor med sensor, nattlampor med sensorer för sovrumsväggen, till moderna dekorativa vägglampor för vardagsrummet. Moderna vägglampor kan också användas i form av väggspotlights för att skapa en effektfull punktbelysning och för att lysa upp tavlor på väggen eller olika områden i ett rum som du vill lyfta fram. I vårt sortiment hittar ni alla slags moderna vägglampor stora som små för både inomhus och utomhus för väggfasaden. 


Moderna vägglampor för inomhus


Moderna vägglampor finns för alla rum i ditt hem. För sovrummet hittar du olika typer av väggbelysningar som läslampor med arm på väggen ovanför sängen så du kan justera ljuset efter behov när du ska läsa din favoritbok. Dessa läslampor finns också för barnrummet samt roliga och dekorative vägglampor. För sovrummet för vuxna väljer många moderna sänglampor för väggen i mässing och svart som är väldigt inne just nu som dekorativ belysning. För sovrummet hittar ni många andra moderna dimbara vägglampor i andra färger och olika material som jordnära trä vägglampor, metall eller glas vägglampor. Badrumslampor för väggen eller som spegelbelysning i mässing och svart är också belysningar som våra kunder gillar och finns i flera olika designs och former i vår online butik. Moderna vägglampor gör sig också bra i köket och skapar en effektiv belysning som gör det smidigt och enkelt att laga mat. Här hittar du till exempel modern väggbelysning för över köksbänken som är dimbara så kan dimmas efter du lagat färdigt maten. För vardagsrummet kan du hitta riktigt lyxiga moderna vägglampor i kristall eller stilrena mässing spotlights på arm. Hos oss híttar ni snygga och moderna vägglampor som sagt i alla material, former och designs och från massor av de stora varumärkena som Markslöjd, Eglo, Philips, Globo och flera mer. Vi har också flera stora varumärken som erbjuder smart belysning där du kan kontroller när lampan släcks och tänds direkt ifrån din mobil eller fjärrkontroll. Om ni är intresserad av det kolla gärna våra smart belysningar där du hittar stora märken som Immax Neo, Philips Hue med fler. 


Moderna vägglampor utomhus


Vårat erbjudande för moderna vägglampor för utomhus är också stort. Här kan du hitta fasadbelysning för entre och garage med rörelsesensor och skymnings relä i olika designs från väggplafonder till väggarmaturer med arm och vägglyktor.  Dessa vägglampor finns i svart, vitt, mässing krom med mer och olika material som metall, glas och plast och i olika stilar. För vägglampor utomshus rekommenderar vi LED fasadbelysning då dessa är mycket billigare i eldrift då lampor kan vara på hela nätter och dessutom är bättre för miljön. Vägglampor för ytterdörren kommer ofta med rörelesesensor också så dom endast tänds när du närmar dig ytterdörren och släcks strax efter du har gått in och på det viset behöver inte heller lampan stå på hela natten och slösa energi och pengar. Om du vill spara mer pengar på el kostnader erbjuder vi även moderna vägglampor med solceller som är solcellsdrivna och därför inga elkostnader alls. Vi har också smart väggbelysning för utomhus där du kan schemalägga när lamporna slås av och på. Hos oss hittar ni all slags fasadbelysning från stora varumärken som Paul Neuhaus, Philips Hue, Ledvance, Markslöjd, Globo och många många fler. 

Banner patička

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i