Julpynt - julbelysning & juldekorationer för ditt hem | Lampmani
Det nya lagersystemet är i funktion och fungerar framgångsinrikt och vi levererar nu i den hastighet som du är van vid igen. Vi ber om ursäkt för de förseningar som har uppstått. Mer här.
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Lysande Juldekorationer för lägenhet 2022

  • Bästsäljare
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Julgransdekorationer och julbelysning för fönster & inredning


Skapa julstämning inför vinterns högtid med vårt stora sortiment av julpynt, juldekorationer och julbelysning för alla hörn i ditt hem. Hos oss hittar du allt ifrån julgranspynt och fönsterdekorationer till julbelysning. Kolla våra häftiga julgardiner också med LED belysning för extra jul lyx! Här hittar du allt som kan behövas för att skapa en varm och trevlig jul.


Julgranspynt


Vad vore väll julen utan en julgran? Vare sig du väljer en levande gran eller plastgran så har vi all julgransdekorationer du kan behöva för att pynta den. Hos oss hittar du ljusslingor i olika färger, ljusslingor med bollar och andra dekorativa ljusslingor med renar och mer. Förrutom det hittar du julgranskulor, stjärnor och annat pynt du kan hänga i granen liksom girlanger.


Juldekorationer för fönster och entren


För att lysa upp ditt fönster hittar du här lanternor som snygga julstjärnor för ditt fönster samt adventssljustakar från stora märken som Markslöjds. Dessutom har vi små jullyktor och andra jullampor som passar utmärkt på fönsterbrädan eller ståendes vid din dörr entre. Och för att välkomna dina gäster har vi dessutom snygga julkransar för dörren.


All slags julljus för en ljus jul


All slags julbelysning från snygga adventsstjärnor på fot till LED jullyktor med solceller eller batteridrivna. Eller kanske du funderar på att köpa en adventsljusstake, ljusängel eller enkla LED tealight för din balkong så har vi det med. Här hittar du ljusslingor för både inomhus som utomhus för din altan eller balkong vare sig du föredrar LED ljusslinga, batteridriven eller solcelldriven julslinga så har vi det med.


Köp julpynt online hos oss idag och spar lite pengar genom att fynda på våran rea avdelning!

Copyright © 1990 – 2022 Lampmani.se, Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i