Infartsljus till garage som drivs av solceller | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Vendor 8

Infartsbelysning

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter
Efterfrågat innehåll inte hittat

Beskrivning av kategori

Uppfartsbelysning – LED, rörelsesensor, solcellsdriven


Hos oss hittar ni ett brett utbud av LED belysning för infart och uppfart tlill garage och utomhusparkering. Lys upp vägen till ditt hem med solcellslampor som är inbyggda i marken eller ljusstolpar. Smart solcellsladdad infartsbelysning som laddar på dagen och tänder sig själv när det börjar mörkna.


Vi lagrar infartsbelysning med ljussensor och rörelsesensor för att göra ditt liv enklare då de tänds/släcks beroende på tid av dagen eller på rörelse i det valda området. Dessa garage lampor med sensor är därför energisnåla vilket innebär en stor kostnadsbesparande för att driva dina LED infartsljus till garage eller din huvud entré. Vi erbjuder också solcellslamporna för uppfarten som endast laddas med hjälp av solljus och därför inte just har någon större kostnad. Vi tillhandahåller även uppsättningar av lampor i 3 eller 4 delar, vilket också spar på kostnaderna.


De inbyggda marklamporna är extremt tåliga infartsljus som skruvas fast på garageuppfarten och klarar stora tyngder. Det gör alltså inget om du kör på ljuset med bildäcket. Dessutom är dom tåliga för extrema väderförhållanden och håller i många år framöver. Men skulle det vara problem så erbjuder vi garanti på alla våra produkter.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i