Bordslampor, fönsterlampor & skrivbordslampor online | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Bordslampor och små lampor

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter
Efterfrågat innehåll inte hittat

Beskrivning av kategori

Bordslampor i alla designs från stora bordslampor till små


Här hittar du bordslampor för alla rum och alla syften. Kanske du vill ha en snygg fönsterlampa som lyser upp ditt fönster och blommor? Eller letar du efter kontorslampor för ditt skrivbord eller kanske en lampa för mysbelysning i sovrummet? Vi har brett sortiment av bordslampor, skrivbordslampor och nattlampor i olika material och i olika stilar och färger. För att göra det enklare att hitta just din lampa har vi delat upp det i kategorier baserat på rum och syfte.


Bordslampor, fönsterlampor och skrivbordslampor för sovrum och kontorsrum


Vi har ett fantastiskt utbud av bordslampor för sovrummet för både vuxna och barn. Om du mest är intresserad av dekorativ mysbelysning liksom fönsterlampor och sängbordslampor som har ett varmt ljus så har vi flera olika designs gjorda av olika material. Många väljer därför dekorativa bordslampor, keramik bordslampor eller bordslampor av trä och rattan. Alla dessa bordslampor passar givetvis in på vilket rum som helst i ditt hem vilket göra dessa lampor väldigt ombytliga. Fast med tanke på sovrum så finns det andra alternative som är passande såsom bordslampor för avslappning och sömn. Här är våra saltlampor och nattlampor väldigt populära. Plugin nattlamporna är speciellt effektiva för barn då många kan vara mörkrädda.


Många har skrivbordet i sovrummet om dom inte har ett separat arbetsrum eller ett litet bord i lekrum för barn. För arbetsbelysning har vi ett brett utbud av kontorslampor och skrivbordslampor i alla färger från de mest populära svarta och vita skrivbordslampor till rosa och blå. I barnens sovrum specifikt har vi flera olika designs av sänglampor med Disney karaktärer, bilar och djur. Kika gärna på hela vårt breda sortiment av barn bordslampor där ni också hittar skrivbordslampor för barn som är lite äldre. Äldre barn kan också föredra små lampor med klämmor som det kan kan klämma fast på dator och roliga batteridrivna LED bordslampor som de kan ha på skrivbordet.


Bordslampor för vardagsrum, matsal, kök och hall


Bordslampor görs i massor av stilar och olika designs. De kan vara stora eller små, enkla eller designer som EGLO bordslampor. Oavsett stilen så har de alla oftast en sak gemensam: flexibilitet. De kallas bordslampor då de kan användas lite varstans i hemmet. Keramik lampan eller bordslampan av trä som du hade i sovrummet passar lika bra i hallen på en byrå eller i köket. Fast när du väljer en köksbordslampa kanske du vill jämföra dimbara touch bordslampor som är enklare att slå av och på då dina händer kanske är fulla.


För vardagsrummet och matsalen kanske du väljer lite mer eleganta bordslampor som våra Tiffany bordslampor. Du kan kombinera bordslampan med våran matchande Tiffany golvlampa då vi har hela serien i lager. Belysningen för dessa rum förtjänar lite extra lyx och mer inriktad formgivning och design som passar in med rummets interior. Därför är rustika bordslampor och vintage bordslampor lite mer passande då det har lite mer intressanta designs.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i