Belysning till barnrum - nattlampor, tak & vägglampor | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Barnrum

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter
Efterfrågat innehåll inte hittat

Beskrivning av kategori

Barnlampor som ger ljus och glädje till barn i alla åldrar


Vi har ett stort sortiment av belysning till barnens rum med allt från enkla taklampor och vägglampor till nattlampor och tuffa Eglo design-spotlights med flygplan och söta djur som kommer ge ditt barn glädje och lysa upp tillvaron.


Nattlampor för barn i alla åldrar


Belysning såsom nattlampor för bebisar och äldre barn kan skapa en trygg känsla i barnrummet - speciellt om ditt barn är rädd för mörkret. Vi har många olika designs av nattlampor från nattlampor med stjärnprojektor för en magisk stjärnhimmel till enklare nattlampor i söta djurmotiv och andra dimbara LED nattlampor.


Taklampor & vägglampor som ger ditt barns rum karaktär


Våra taklampor och väggbelysning för barnrum skapar en rolig och glad känsla för barnet att vistas i sitt lekrum eller sovrum, då våra spotlights, ljuskronor eller vägglampor ofta reflekterar deras favorit karaktärer, bilar, hjärtan och blommor. En stor favorit design för pojkar för tillfället är taklampor med fotbollar och för flickor rosa ljuskronor med Disney prinsessa. Så därför kan barnlampor inte bara ge en härlig ljuskälla men kan också göra barnrummet både hemtrevligare och roligare för barnet att leka i.


Mer om sänglampor, bordslampor & skrivbordslampor för barn


Oberoende av åldern på barnet så har vi alla slags bordslampor från praktiska skrivbordslampor i olika modeller för äldre barn till fantasifulla bordslampor och sänglampor för yngre barn. Oavsett om det är för läxorna eller för godnattsagan så hittar du lampor här som passar i barnrummet. Vi har flertal olika designs för alla åldrar från Disney till Starwars, dimbara LED bordslampor med bluetooth högtalare till enkla batteridrivna barnlampor. I den här kategorin hittar du också golvlampor för barnrum och mycket mycket mer.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i