Taklampor för barn - från spotlights till ljuskronor | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Filtrering

Filter laddas..

Barn takbelysning

  • Bästsäljare
  • Veckans bästa erbjudanden
  • Mest sedda
Mer bästsäljande produkter

Beskrivning av kategori

Takbelysning barnrum - Rosa taklampor för tjejrum & biltaklampor för pojkrum


Lys upp barnkammaren med snygga och roliga barn taklampor. Här hittar du ett brett utbud av barntaklampor med allt från moderna takspotlights i trä med bin och söta grodor till vackra rosa ljuskronor med fjärilar och hjärtan till klassiska glas takplafonder med djur från stora varumärken som Eglo, Rabalux och Globo med fler. Barn älskar söta djur och blommor så det är helt naturlight att barn taklampor ofta kommer i form av söta björnar, blommor, apor eller fjärilar. Färgrika takplafonder eller takkronor är också populära när det kommer till barnkammaren, speciellt för små barn och bebisar. Vi har taklampor till barnrummet i alla format och olika material från taklampor i textil och barnlampor med tryck av bilar, djur eller moln. Barn älskar att leka och ha roligt så roliga barnlampor med ballonger i hjärform, fotbollar eller sago karaktärer är också populära.


Barntaklampor för äldre barn är lite mer modern och mindre färgrika. Dessa lampor kommer också i olika former från runda till fyrkantiga tyg taklampor eller takkronor med spottar i metall eller trä. Taklampor för de äldre flickrummet till exempel hittar du metall takronor med armar eller snygga takkronor med rosa, grå eller vita hjärtan och takbelysning med ballerinas. Medans taklampor för pojkar är mer i stil av takkronor med spotlights som är riktbara eller fotbolls-takplafonder. I den här åldern är funktionalitet en viktig faktor så dimbara taklampor med fjärrkontroll är också populära bland de äldre barnen. Vi erbjuder dessutom smart belysing från designer märket Xiaomi för barnrum där barnet kan styra belysningen genom wifi på deras mobil. Rabalux erbjuder också färgade infällda spotlights som är dimbara och kommer med fjärrkontroll så barnen kan ändra färgen på takbelysningen eller dimma den direkt från sängen.


Vi rekommenderar att du kolla våra andra barnlampor också som bordslampor, spotlights och vägglampor då du kan ofta hitta matchande designs (som till exempel lampor med fjärilar) till dina taklampor för barnrummet.
Banner patička

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i