Vad menas med RGB? | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Vad menas med RGB?

Om ljuskällor

RGB lampor har många fördelar. Om du fortfarande inte är säker på vad RGB betyder så kommer du nu att få reda på det.

RGB Förkortningen
Förkortningen står för 3 färger som används i elektriska apparater för att blanda olika färger. Grundfärgerna är: R-ödG-rön, och B-lå. Tack vare dessa färgerna så kan alla andra färger blandas fram. Färgnyanserna fås genom att lägga till eller ta bort olika mängder av dessa 3 grundfärgerna. RGB-principen används i olika enheter, till exempel, datorskärmar, TV apparater, samt produkter som vi säljer: RGB LED-remsor, LED-lampor, eller annan typ av belysning. Om du vill kunna ändra färgerna på din LED-remsa så ska du se till att RGB nämns i produktbeskrivningen när du väljer din produkt. Den vita färgen i RGB lampor är oftast inte lika “vit” som den är för enfärgade lampor. På grund av färgkombinationerna så kan den ha en blå eller rosa nyans.

Produkter som finns tillgängliga
Om du funderar på att köpa lampor med RGB färger så kommer du att glädjas av vårt breda urval av produkter. Först och främst så ska vi inte glömma RGB LED-remsor som blir mer och mer populära bland våra kunder. RGB LED-remsor kan, till exempel, användas på en vägg eller runt andra områden där de skapar en helt unikt intryck, tack vare att du kan ändra färgerna hur du vill. Det är också möjligt att matcha färgen med ditt humör. Vi erbjuder diverse RGB LED-lampor som, praktiskt sätt, kan användas i all belysning där dessa RGB-lamporna kan användas.


RGB takbelysningljuskronorväggbelysning eller lampordu kan köpa alla dessa produkterna med RGB. RGB lampor kan också vara touch-känsliga eller laddningsbara. Det finns många produkter med RGB. Se själv and välja produkterna som passar dig bäst.


Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i