Tillbaka till skolan? Med stil och kvalitet | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Tillbaka till skolan? Med stil och kvalitet

Nyheter och tillkännagivanden

Världen av armaturer kommer att göra höstens skolstart lättare för både unga och gamla. Titta bara igenom vårt omfattande urval av belysning för barnkammaren, produkter för god sömn eller shoppa runt efter en ryggsäck av hög kvalitet.

Kalendern ljuger aldrig. Därför, när vi tittar på den, vet vi att hösten är här och med den de skolåtaganden som följer med den. För förskolebarn, skolbarn och studenter i alla åldrar behövs en krävande återgång till bänkarna göras så trevlig som möjligt. Och det kommer att vara enkelt med hjälp av våra kvalitets- och designprodukter.


Belysning till barnrummet

Vi börjar vår resa mot drömbetyg och lovord i skolböckerna med att utrusta rummet som enbart tillhör dem. Kvalitetsbelysning i barnrummet är grunden som deras skolframgångar bygger på. Därför, när du väljer belysning, tänk inte bara på designen utan också på den nödvändiga funktionaliteten. Den varierar med tiden för att göra läxor och avkoppling.I vårt utbud av barnlampor hittar du hundratals som alltid kommer att vara pålitliga. Bland de aktuella favoriterna finns färgglada taklampor OXFORD. Förutom ett varierande utbud av färger, utmärker de sig också med genomtänkt design och antal lampor. De kan enkelt lysa upp alla hörn av rummet. De minsta barnen kommer att älska Philips-lampan med motiv från den populära animerade filmen Hitta Doris. Lamphöjden kan justeras i ett brett spektrum från 260 till 1 138 millimeter, så du kan enkelt anpassa den till vardagliga aktiviteter.Belysning är en nödvändig del av barnets rum, precis som pennor och linjaler är för skolbarn. Men det är inte det enda. På deras skrivbord får du inte glömma en kvalitetslampa som skyddar barnens ögon från dämpat ljus och lyser upp deras anteckningsböcker och läroböcker direkt. Du kan lita på att bordlampan ROMERO från Brilagi kommer att se till det. De yngsta kommer att uppskatta att somna med en söt nattlampa i form av Maja-biet.För att ge dina barn ännu bättre belysning i deras rum kan du få hjälp av vägglampor. Du hittar dem också på vår e-handel i ett överflöd av former och motiv. Vi tänker på alla åldersgrupper.

Kvalitativ sömn för dina barn

Det handlar inte bara om kloka ord från böcker. En högkvalitativ livsstil definieras av en lugn och ostörd sömn, särskilt för barn. Det kommer inte som en överraskning att vi också ger utrymme för detta i vårt utbud. I vår specialkategori kan du titta på madrasser från pålitliga leverantörer, välja kvalitativa lakan och örngott, eller skaffa en natt himmel full av lysande stjärnor till barnens rum.

Ryggsäck eller kalkylator?

När det är dags att gå tillbaka till skolan, gör det med stil. Valet av ryggsäckar och väskor kommer att vara uppskattat, särskilt av elever på gymnasie- och högskolenivå. Lägg till en kalkylator i den nya ryggsäcken så att den alltid kan hjälpa till med korrekta beräkningar.

Leksaker, resor, hälsa och mycket mer

Glöm inte att vår speciella sektion för barn innehåller mycket mer än vad du har läst om i de tidigare styckena. Du kommer att hitta leksaker av alla slag, inklusive smart pussel och 3D-pussel, som kommer att utmana barnens intelligens. Det finns också produkter för resor, möbler för de minsta, produkter för hälsa och näring samt smarta huvudlampor för barn.

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i