Tigo. Toppresterande produkter för att öka solpanelernas effekt. | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Tigo. Toppresterande produkter för att öka solpanelernas effekt.

Om märken

Solkraftpaneler är inte de enda viktiga komponenterna i ditt solcellssystem. Lär känna Tigo-produkterna som tar dess prestanda och teknologi till nästa nivå.

Företaget Tigo Energy Inc. är cvärldsledande inom området för prestanda solarelektronik (Module Level Power Electronics). Den introducerar regelbundet innovativa lösningar som mätbart ökar prestanda och säkerhet för solsystem. Och det är inte allt. Tack vare moderna teknologier kommer Tigo-produkter även att hjälpa dig att spara pengar genom att minska driftskostnaderna för solanordningar. I följande stycken kommer vi att presentera två nya produkter som kommer att förbättra funktionaliteten i din hemmasolenergianläggning.Bakom det lite komplicerade namnet gömmer sig en verklig fotovoltaisk skatt. Det är optimeraren för solpaneler från Tigo Energy. Undrar du vilka fördelar den har? Optimerarens funktion, som namnet antyder, ligger främst i att optimera på panelnivå och ger en högre energiutbyte från modulen som kan nå upp till 700 watt. Det hjälper även till att realisera solcellsinstallationer med betydande eller delvis skuggning, eller sådana med en ovanlig panelplacering. Utöver ökad prestanda ger den också större flexibilitet för hela solcellsanläggningen, eftersom den möjliggör enkel övervakning av elproduktionen och förvaltning av hela systemet.


Tekniska specifikationer och installation

Optimizern kan utrustas antingen för hela solcellsanläggningen eller endast vissa av dess paneler. Produkten är kompatibel med solpaneler med en effekt på upp till 700 watt och har en maximal ingångsström på 15 ampere. Spänningsområdet sträcker sig från 16 till 80 volt. Den medföljande uttagskabeln är 1,2 meter lång och ger dig nödvändig bekvämlighet för att ansluta den till hela systemet. Dessutom kan produkten enkelt placeras där du behöver den, eftersom den är endast 14 centimeter bred och lång och väger lite över ett halvt kilogram.


Kommunikationssystem 

För att komplettera alla viktiga produktinformation kan vi inte bortse från några viktiga uppgifter om hur hela systemet kommunicerar. Grunden ligger i trådlös kommunikation med hjälp av en MC4-kontakt. Anslutningen kan göras antingen via Ethernet eller WLAN, genom RS485-anslutning till Gateway-systemet.

 

                                                               


Säkerhet och certifiering

Säkerheten för hela systemet förbättras med funktionen för snabb frånkoppling. Produkten har också hög skyddsnivå mot ogynnsamma väderförhållanden tack vare skydd mot yttre påverkan med en mycket hög värdering av IP68. Optimizern är också certifierad enligt IEC-standard och är ännu en milstolpe i Tigos långvariga historia av att förnya fotovoltaiska installationer i över 15 år, från bostadsanläggningar till kommersiella storlekar.

TIPS: Vid köp från Světě svítidel har du hela 25 års garanti på optimizern.


Tigo Cloud Connect Advanced (CCA) + TAP Kit

Cloud Connect Advanced (CCA) är en av världens minsta universella solcellsdatalogger. Dess huvudfunktion är att samla in detaljerad information om solmodulernas prestanda och fungerar som navet för all Tigo-produktdatabehandling. Du kan också ansluta omriktare, batterier, mätare och andra komponenter i hela systemet till den, och den är dessutom kompatibel med strängomvandlare och moduler från alla ledande tillverkare världen över. Den finns tillgänglig antingen som en tilläggsuppsättning eller integrerad med omriktare och fungerar med enheter av typen TAP, TS4-A-O, TS4-A-S och TS4-A-M.Verklig och historisk data

Den data som Cloud Connect Advanced samlar in finns tillgänglig för dig i realtid och ger dig möjlighet till omedelbar åtkomst till systemdata, inte bara för dig själv utan även för installatörer och tekniker som kommer att hjälpa dig med hanteringen av ditt solenergisystem. Förutom realtidsdata kan du också titta på historiska poster som visas i Tigo Energy Intelligence-plattformen. Du behöver inte oroa dig för att missa viktig information i framtiden.


Kommunikationssystemet

Produktinställningen möjliggör flera kommunikationsvägar - antingen genom internetanslutning via Ethernet, Wi-Fi eller valfri mobilanslutning. Gateway-systemet installeras direkt på taket vid panelerna och tar emot data inom en radie av 15 meter. Denna data skickas via RS485-ledningen till Cloud Connect Advanced-dataloggern och till Tigo-portalen. Hela uppsättningen möjliggör också kommunikationsavbrott på panelnivå via en frånkopplingssensor.

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i