Svart armatur, ett designelement i en modern lägenhet | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Svart armatur, ett designelement i en modern lägenhet

Om märken

Synonymt med elegans och modern design. Om vi kan säga det om någon färg så är det definitivt svart. LEDVANCE-belysning i denna färgskala passar perfekt i många hörn av ditt hem och utomhusområden.

Den moderna tyska företaget LEDVANCE kommer alltid med nya trender och designprodukter på marknaden. Förutom lysande armaturer som ser bra ut kan du också lita på att företaget levererar kvalitetsmaterial med betoning på hållbarhet till ditt hem. Idag kommer vi att fokusera på moderna designlampor som förenar det faktum att de är tillverkade i svart utförande.

Svart passar överallt

Det gäller inte bara kläder, svart är en synonym för elegans och smak. Element av denna färg används alltmer i moderna heminredningar. Och det är inte en slump. Svart är en lämplig val för inredning av både stora och små rum och skapar en perfekt grund för kombination med andra element, inklusive trä möbler, guld eller vit färg.

Vardagsrum

Vardagsrummet är det första rummet vi tittar på. Du kan välja svart belysning till det enligt din egen bedömning. Vi kan modigt rekommendera belysning i svart utförande för varje lampa som finns i rummet - från kronlampa, till golvlampa eller bordlampa, till eventuellt belysning av vägg i vardagsrum, eller TV-skärm. Det är just vardagsrumsväggen som är ett exempel på möbler som svart belysning kommer att passa perfekt med. Resultatet av denna kombination kommer att vara ett tidlöst vardagsrum som aldrig kommer att bli tråkigt för dig eller dina gäster och det kommer alltid att överträffa dagens datum i kalendern. Kom ihåg att det är bra att matcha tydliga svarta element vid kanterna eller mitt i rummet (t.ex. kronljus) med färgat eller trä möbler och genom tillbehör. Särskilt lämpliga är varma nyanser, och i kombination med svart utmärker sig framför allt orange eller gul färg.

TIPS: Vårt första tips för takbelysning i vardagsrummet är LED dimbart belysning SMART+ MAGNET, där du enkelt ställer inte bara ljusstyrkan utan också färgtemperaturen från 3 000 till 6 500 Kelvin

Designpärlorna är sedan DEKOR pendellampa på en stav, som mästerligt väver samman en svart exteriör och en vit-guld interiör. Dessutom kan du komplettera den med andra svart och guld-belysning för att skapa en stilfull serie hemma. För att sitta eller ligga på soffan kommer CONE golvlampa att lysa upp, vilken utmärker sig för sin minimalistiska design.
Sovrum

En stor fördel med svart inomhusbelysning är att den alltid kompletteras med färgen på ljusstrålen som skapar en trevlig och mysig koppling mellan de två färgtonerna. Detta är precis varför svarta belysningsdetaljer passar bra även i våra sovrum. I allmänhet är grundvalen för belysning i sovrummet främst en taklampa i mitten av rummet och vanligtvis lampor på nattduksborden. Särskilt för de senare är svart färg på belysningen ett utmärkt val. Du kan perfekt komplettera den med en glasglob för glödlampan och träelement som förvandlar rummet till ännu mysigare. Det blir inte bara en plats för sömn, utan du kommer att vilja söka upp den för avkopplande stunder, till exempel med en bra bok i handen.

TIPS: För ditt nattduksbord i sovrummet rekommenderar vi en stilfull bordslampa PIPE i elegant svart färg. Det blir perfekt i kombination med en SMART+ ljuskälla som har många fördelar. Bland dessa är möjligheten att kontrollera den med LEDVANCE SMART+ Bluetooth App eller stöd för röststyrning genom funktionerna Google Home och Alexa.

Arbetsplats

Särskilt under de senaste åren har många av oss (mer eller mindre) flyttat till att arbeta hemifrån. Om du är en av dem och ditt hem inkluderar en arbetsplats eller en hel studie kan du inte missa högkvalitativ belysning. Förutom taklampan, skrivbordslampan och eventuellt golvlampor för avkopplingsområdet, är mindre vanliga belysningstyper också lämpliga hjälpmedel för arbetet. Du kommer att uppskatta dem så snart du sätter på dem för första gången. En av dem är monitorbelysning.

TIPS: Dimbar monitorbelysning från SUN@HOME-serien uppskattas särskilt av dina ögon, eftersom dess funktion förhindrar att de tröttas ut. De undertrycker signifikant den skadliga blå komponenten i färgspektrumet. Förutom en rad andra fördelar innehåller de också en biologisk rytmfunktion, som automatiskt ändrar färgtemperaturen på ljuset och dess ljusstyrka under dagen.

Badrum

En annan del av ditt hem där svart belysning, som en lampa i en sockel, passar in är badrummet. När du överväger köp av belysning, stanna vid den som kommer att belysa alla dess delar. Grunden är, som med vilket annat rum som helst, en taklampa, men i badrummet kommer du inte undan spegelbelysning. Vägglampor är också ett bra alternativ. På grund av rummets typiska utseende, dominerat av vita element (toalett, handfat) eller grå eller svarta toner (dusch och huvud, vattenkranar), är trä eller färgglada dekorationer ett utmärkt sätt att livliga upp det. När det gäller badrumsbelysning, se till att deras IP-klassning. Detta betyder hur de är utformade för kontakt med vatten/fukt. Dessutom underskattas ofta blomsterdekoration i badrummet - ändå är levande växter dess bildliga gröna designprick.

TIPS: För att se dig själv perfekt medan du applicerar smink eller rakar dig noggrant, finns det dimbar SMART+ Bath badrumsbelysUtomhusbelysning

Vi har redan gått igenom några av de centrala rummen i huset eller lägenheten där svart belysning passar perfekt. Men vi kan absolut inte glömma utespace, det vill säga utomhusområdena. Om vi ska vara kortfattade kan vi säga att svart belysning passar perfekt utomhus, oavsett var du väljer att placera den. Väggbelysning är det första valet när det gäller svarta lampor (oavsett om det är lampor eller solbelysning), men de är också perfekta för terasser och trädgårdsområden. De förstärker också atmosfären tillsammans med det skimrande vattnet i poolen.

TIPS: Väggbelysning är ett måste i din trädgård. En bekväm variant är definitivt LED-vägglampa med ENDURA-sensor, som reagerar på rörelser i dess närhet.

Serien ENDURA innehåller också en smart utomhuslampa, som perfekt kommer att rama in din trädgårdsgång och guida dina steg när det blir mörkt ute.

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i