Svalka dig under den varma sommaren med produkter från Lampmani | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Svalka dig under den varma sommaren med produkter från Lampmani

Nyheter och tillkännagivanden

Erbjudandet från Lampani inkluderar en enorm mängd produkter som kommer att kyla dig under varmt sommarväder och värma dig när det blir kallare utomhus.

Värmande, ibland alltför heta semesterdagar, lockar oss till bad och andra aktiviteter som vi inte har mycket tid för resten av året. Ändå spenderar vi mycket tid på jobbet eller hemma. Därför är vi här för att göra dina stunder mellan fyra väggar mer behagliga med en sval bris, som fläktar eller luftkonditionering från vårt sortiment kan ge dig.

Tysta takfläktar

Vi börjar vår översikt med klassiska takfläktar som utmärker sig med tyst drift. De är användbara i ditt hem inte bara under sommarsäsongen, utan hela året, eftersom du kan använda dem för att cirkulera varm luft från taket och kall luft från golvet på vintern. Dessutom kommer en annan trevlig överraskning att vänta på dig i värmeräkningarna, eftersom du kommer att spara tack vare dem.

Takfläktar varierar också i funktionerna de kan hantera. Älskare av klassiska fläktar kommer att uppskatta till exempel det moderna tillvägagångssättet från det österrikiska märket Globo, som fokuserar på toppdesign och beprövad kvalitet i sina produkter. Ett exempel är takfläkt FERRO, som är särskilt lämplig för rum upp till 30 kvadratmeter. Den, liksom andra produkter i avsnittet, erbjuder också användarvänlig fjärrkontroll, med vilken du kan ändra kylintensiteten inom några sekunder.

Alltmer populära blir också fläktar med belysning. Samma gäller för dem att du kommer att kunna styra inte bara bladens rotationshastighet utan också belysningen med en fjärrkontroll. Vi tillägger att de också ser vackra ut. Oavsett om du väljer en trätyp av bladen eller silver, tillverkad av plast.


                                                                

Ställbara, pelar- och golvfläktar

Ett alternativ till takfläktar är de som du kan placera direkt på golvet. Deras tydliga fördel ligger i lätt flyttbarhet dit du behöver dem. I vårt sortiment kan du hitta ställbara, pelar- och golvtyper. Hur skiljer de sig åt? Framför allt i storlek och yta som de klarar av att kyla ned.

Ställbara fläktar är typiskt de största av dessa tre typer. På sommaren är de här för dig för att kyla ner dina rum perfekt. Och på vintern? Då kan du istället se fram emot att luften omkring dig värms upp tack vare deras bakåtfunktion. De finns tillgängliga i en bred palett av färger och designbehandlingar. Du behöver bara hitta den som passar dig bäst.

Pelarfläktar utmärker sig särskilt med sitt imponerande utseende, så att du vid första anblicken nästan inte kan skilja dem från heminredning. Detta återspeglas också i deras färgbehandling - i vit, svart eller silver version.

Och slutligen kan vi inte förbise golvfläktar, tillgängliga i höjder från 35 till 50 centimeter. Du kan också använda dem för att kyla ner eller värma upp rummet under kyligare dagar.


Bordsfläktar

Särskilt för arbete vid datorn är bordsfläktar perfekta. Deras utbud är mycket variabelt och du kan till exempel köpa dem med laddning och powerbank, eller USB-tillbehör. En stor fördel med bordsfläktar är förutom enkel betjäning även deras kompakthet. Du kan enkelt lagra dem i skåpet när de inte behövs.Vägg- och inbyggda fläktar

Vi har redan noggrant gått igenom taket, golvet och bordet, men vi är inte klara än. Du kan också svalka dig med hjälp av väggfläktar eller inbyggda fläktar. De väggmonterade kan du använda praktiskt taget var som helst du vill. Inbyggda är särskilt lämpliga för badrum, men också till exempel för kök eller toaletter, kort sagt överallt där du samtidigt kräver utsugningsfunktion. Vissa modeller innehåller också andra finesser som timers eller automatiska luckor.


Tillbehör till fläktar

Har du redan hittat den rätta fläkten för dig bland våra rader? Om så är fallet, är det bra att också fundera på om du behöver funktionellt tillbehör till den. I urvalet hittar du till exempel fjärrkontroller och strömbrytare, förlängningsstänger eller lampor till fläktar.

Luftkonditionering

Är inte en fläkt den rätta hjälparen? Om du funderar på att skaffa luftkonditionering, behöver du inte oroa dig, för vi har också det. Väggklimatisering från Bosch kan verkligen göra mycket: Det är självklart med kyl- och värmefunktioner. Den i-Clean-funktionen är mycket effektiv, som tar bort skadliga bakterier genom att värma upp till 56 °C i förångaren, så endast ren luft kommer in i rummet. Du kan också ställa in önskat program från ett rikt utbud. Full översikt över all data tillhandahålls av en applikation, där information om utomhus och inomhus temperatur, driftläge eller energiförbrukning saknas inte. Du kan anpassa den exakt enligt ditt eget gottfinnande.

Om inbyggd luftkonditionering inte är i dina planer, gör det inget. Hos oss hittar du också mobila enheter, som du fritt kan flytta från ett hörn av ditt hem till ett annat. De går också med tiden och innehåller de mest moderna teknologiska och systemelementen.

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1994 – 2024 Donoci s.r.o. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i