Solcelsspaneler - vanliga frågor | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Solcelsspaneler - vanliga frågor

Exteriör

Svar:

Här är tio frågor och svar gällande solcellspaneler. Tydligt och klart.

I vår serie om grön energi har vi nyligen pratat om solcellspaneler. Vi förklarade att grön energi bokstavligen inte är kärnvetenskap. Men det finns definitivt andra frågor som vi kan hjälpa dig att besvara. Så låt oss börja.


1)    Hur mycket kostar en solcellspanel

Priset på en solpanel i våra e-butikssortiment from CZK 4 000 to CZK 6 000, beroende på dess parametrar.

2)    Hur måna borde jag köpa?

Eftersom prestandan hos en solpanel har ökat de senaste åren har antalet paneler du behöver köpa för ditt hem också minskat. I regel behöver du fyra solpaneler som är tillräckligt för att skapa ditt eget kraftpaket hemma.

3)    Hur stora är solcellspanelerna?

Den typiska storleken på en solpanel är drygt en meter lång och mindre än två meter i bredd. Denna information kan också hjälpa dig att bestämma hur många paneler du ska köpa till ditt tak (eller någon annanstans).

4)    Var behöver jag placera panelerna?  

Taket på ditt hus är den lämpligaste platsen på grund av solljuset. Orientering i söder är perfekt, men också sydost och sydväst. Taklutningen för bästa prestanda för solpaneler bör nå värden mellan 25 och 38 grader.

5)    Under vilken  säsong är panelerna de mest kraftfulla?

Det är inte förvånande att panelerna fångar mest solenergi i juli, följt av andra varma månader - maj, juni och augusti. Du behöver dock inte oroa dig för att panelerna inte genererar energi alls på vintern. De svagaste månaderna är november, december och januari.

6)    What FVE batteri ska jag få för solpanelen?

Du kan köpa vilket batteri som helst för solpanelen. Men du måste komma ihåg att den måste vara kompatibel med växelriktaren. Du hittar inte batteriet som för närvarande erbjuds i vår e-butik, men du hittar ett stort antal av dem att välja mellan på nätet.

7)     Vilken garanti kommer jag få med Lamps4sale?

Garantin på solpaneler från Lamps4sale är riktigt generös. Själva produkten täcks alltid av 12 års garanti.   själv garanterar solpanelens prestanda i kvart i århundradet, vilket innebär 25 år.

8)     Vad är panelernas livslängd?

Vi har redan delvis svarat på frågan i föregående fråga. Tillverkarens garanterade prestanda är 25 år. Panelernas normala hållbarhet är dock 30 år eller mer.

9)    Kan jag sälja min egna  solenergi?

Ja, du kan sälja överskottet av den solenergi du genererar. Allt du behöver göra är att välja en lämplig och pålitlig leverantör som kommer att erbjuda dig rättvisa villkor.


Har du fortfarande obesvarade frågor om solpaneler? Vi vill gärna att du skriver ner dem och skickar dina frågor till oss.Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i