Alternativ retur av oönskad present | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Alternativ retur av oönskad present

Nyheter och tillkännagivanden

Paulina

Oroar du dig för att det kommer att finnas tre av samma present under julgranen? Eller att ditt val inte passar de andras smak och att de inte kommer att gilla presenterna? Dessa bekymmer försvinner när du handlar i vår e-butik Lampmani.se. Du kan enkelt returnera alla presenter som inte passar i vår e-butik.

Hur fungerar det?

Tjänsten för att returnera en oönskad present med alla beställningar är automatisk och gratis, du behöver inte lägga till den i köpet när du beställer. Du kan returnera varorna i upp till 60 dagar efter att du har fått dem. När du returnerar varorna, använd vår återkallelse från avtalsformuläret.
 
De returnerade varorna måste packas i originalförpackningen, inklusive alla delar och tillbehör, oskadade, oanvända tillsammans med inköpsfakturan. Betalningen betalas tillbaka till dig på ditt bankkonto. Alternativet att returnera varorna är endast för kunder / konsumenter (du har inte angett din IN och TIN).

Njut av en avkopplande och stressfri shopping före jul, online med en garanterad glädje för den begåvade personen. Hos oss är det helt riskfritt. 
 

Auktor av artikeln:

Paulina
Paulina Kundspecialist

Paulina är vår kundspecialist och ett stort fan av LED-lampor. I artiklarna som hon har skrivit hittar du tips på hur du kan spara på dina elkostnader och välja rätt glödlampa. Det finns också flera tips på hur du kan lysa upp ditt hus eller din trädgård.

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1990 – 2023 Lampmani.se, Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i