Immax sätter en ny standard för smart belysningsstyrning | Lampmani
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Immax sätter en ny standard för smart belysningsstyrning

Nyheter hos lampmani.se

Med BEACON funktionen kan du styra smart belysning i hushållet med en fjärrkontroll. Du behöver inte använda en mobilapp för att styra enskilda enheter.

Tillverkaren av Immax smarta hem-enheter tar över 100 typer av designer smart belysning, som kommunicerar via Wi-Fi, och även har TUYA-chippet. Tack vare det kan du para ihop dem med lika utrustade produkter från andra märken. Hela proceduren utförs sedan via Immax NEO PRO-appen.

BEACON-funktionen är en game changer


Den nya BEACON-tekniken är en stor fördel för alla användare i ett hushåll. Fjärrkontrollsstyrning är enklare och snabbare. Det är viktigt att nämna att allt sker under förutsättning att enheten har TUYA-chippet med BEACON-funktionen. 


Den trådlösa kontrollen kommunicerar via Bluetooth protokoll och skapar den så kallade mesh-nätverksfunktionen där signalen överförs mellan enskilda produkter. Tack vare detta kan du vara långt ifrån. Föreställ dig att du står i vardagsrummet och med ett klick på fjärrkontrollen lyser upp hela hushållet.


Du kan ställa in fjärrkontrollen i Immax NEO PRO appen. Du kan inte bara välja den grundläggande tändningen och släckningen av lamporna, men du kan också skapa en automatisering av specifika lampor.

Kompatibilitet över hela marknaden


Immax har redan tillämpat denna funktion på de nya kollektionerna med smart designerbelysning. I utbudet hittar du Pendel-, tak- och bordslampor. BEACON-funktionen ingår också i den smarta RGB glödlampor Immax NEO LITE.


Immax-lamporna är kända för sin maximala kompatibilitet med olika system. Såsom iOS, Android, röstassistenter Amazon Alexa, Apple Siri-genvägar och Google Assistant. Tack vare TUYA-chippet är de också helt kompatibla med produkter från varumärket LIDL och mer.


TIP: Prova BEACON-funktionen i ditt hushåll. Vi måste lyfta fram Immax NEO LITE ASTA lampan från den nya kollektionen. Vi blev imponerade av dess design och storlek på 125 cm.Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1993 – 2024 Donoci®. Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i