Hur man lyser upp ett kök | Lampmani
Det nya lagersystemet är i funktion och fungerar framgångsinrikt och vi levererar nu i den hastighet som du är van vid igen. Vi ber om ursäkt för de förseningar som har uppstått. Mer här.
Levý banner
Pravý banner
MENY
0 0 kr
999 kr mer att få gratis frakt mer att få gratis frakt
Kategori

Hur man lyser upp ett kök

Köksbelysning
Svarat av:
PaulinaPaulina

Svar:

Med LED-belysning har du flera olika sätt att lysa upp ditt kök - modernt, ekonomiskt eller underhållsfritt.

Högkvalitativ belysning med låg energiförbrukning

 

Du behöver definitivt takbelysning för att lysa upp ditt kök. Du välj takbelysning beroende på höjden på taket och storleken på rummet. För låga tak rekommenderar vi fast belysning. Om du inte har något problem med höjden på taket så är LED ljuskronor väldigt populärt. De kan placeras ovanför matbordet, spisen, arbetsytan, eller bänken. 

 

Vi rekommenderar att du komplimenterar din takbelysning med andra typer av belysning. LED-remsor är perfekt för lysa upp ett skåp. De är väldigt effektiva, det vill säga att de ger dig ett starkt ljus men har låg energiförbrukning och tar upp väldigt lite utrymme.

 

LED-spotlights används oftast på samma sätt för att lysa upp hyllor och nischer. Spotlights är oftast vridbara så du kan justera dem hur du vill.
 
 
 

Matcha belysningen i köket med belysningen i vardagsrummet

 

Numera är det trendigt att ha ett kök som sitter ihop med vardagsrummet. Det är bra att ha LED-armaturer från samma produktlinje i båda rummen (zonerna) eller åtminstone med samma form och av samma material.

 
 

Auktor av artikeln:

Paulina
Paulina Kundspecialist

Paulina är vår kundspecialist och ett stort fan av LED-lampor. I artiklarna som hon har skrivit hittar du tips på hur du kan spara på dina elkostnader och välja rätt glödlampa. Det finns också flera tips på hur du kan lysa upp ditt hus eller din trädgård.

Fråga vad som helst

Paulina

Vi hjälper dig med valet såväl som med tekniska problem.

00468437 370 43(Måndag-Fredag 08:00 - 16:30)

Fråga

Copyright © 1990 – 2022 Lampmani.se, Alla rättigheter reserverade. Info om personlig data bearbetning. i